RYHMÄLIIKUNTAA JA TUNTIEN STREAMAUSTA KOSKEVA TIEDOTUS

Hei kaikki Ryhmäliikkujat!
Keväällä Facebookin kautta järjestetyt Live-streamit saivat paljon kiitosta ja haluamme jatkaa tämän palvelun tarjoamista myös jatkossa.
Olemme kartoittaneet eri ohjelmistoja ja laitetoimittajia, jotta saisimme streamattua tunteja mahdollisimman laadukkaasti asiakkaidemme käyttöön.Valitsimme jo kesällä yhden ohjelmistotoimittajan, mutta valitettavasti syyskuussa jouduimme yhteistuumin toteamaan, että alustan saaminen heidän kauttaan ei ole mahdollista.

Nyt olemme kuitenkin päässeet asiassa eteenpäin ja todennäköisesti tulemme saamaan Live-streamatut tunnit käyttöön uudelleen ensi viikon loppupuolella.
Alustana tulee toimimaan Vimeo ja jaamme kaikille omille asiakkaillemme linkin, jonka kautta tunneille pääsee osallistumaan kotoa käsin.
Linkin jaamme heti, kun saamme palvelun käyttöön.
Alkuvaiheessa jatkamme kuvaamista kännykän voimin, mutta olemme jo tilanneet ammattitason laitteet ryhmäliikuntasaliin, jotta kuvan- ja äänenlaatu olisi mahdollisimman hyvä. Näissä toimitusaika on marras- joulukuun vaihteessa.

Iso kiitos kaikille asiakkaille kärsivällisyydestä! Tämä on ollut aikamoinen viidakko selvittää asioita, mutta paljon olemme oppineet kesän ja syksyn aikana ja uskon, että tulemme saamaan laadukkaita ja toimivia ryhmäliikuntatunteja teille omaan olohuoneeseen. :)

Kuntokeskuksessa toimivien ryhmäliikuntatuntien osallistujamäärää on hieman tiputettu tästä päivästä alkaen, jotta voimme pitää tunteja turvallisemmin.
Meillä on edelleen ryhmäliikuntasalissa Genanon ilmanpuhdistuslaite, mikä tappaa ilmasta 99 prosenttisesti kaikki virukset ja bakteerit.
Näiden toimenpiteiden voimin pyrimme jatkamaan ryhmäliikuntatunteja normaalisti.Toki seuraamme aktiivisesti Hyvinkään ja koko Suomen koronavirus tilannetta ja muutamme toimintaa tarvittaessa.

Pysytään terveinä, jotta pääsemme liikkumaan ja liikutaan, jotta pysymme terveinä. :)

Miia ja Ulla

Hyvät asiakkaat!

Olemme saaneet muutamia huolestuneita kysymyksiä liittyen Renttohallin (nykyisen hallin/tilojemme) mahdolliseen purkamiseen. Haluamme tiedottaa yleisesti, että tulemme pysymään nykyisissä tiloissa todennäköisesti vielä ainakin viisi vuotta. Kun muutos tapahtuu siitä tiedotetaan ajoissa. Kun vanha rakennus tullaan purkamaan niin uudet tilat ovat tuolloin jo valmiina, eli toimintaan ei ole tulossa katkoksia emmekä joudu taivasalle 😊 Ei siis syytä huoleen, treenejä voi jatkaa turvallisin mielin tutuissa tiloissa.

Osalle asiakkaistamme osui myös varmasti silmiin syyskussa järjestetty Nimikisa, johon sai osallistua somekanavissamme, sekä sähköpostin kautta. Tämä kilpailu liittyy tulevaan brändimuutokseen, jonka johdosta toivomme erottuvamme kuntokeskuksena jatkossa paremmin. Työstämme muutosta parhaillaan ja tiedotamme asiasta vielä loppuvuoden aikana lisää. Vuoden 2021 alusta toimimme uudella nimellä ja uudella ilmeellä, mutta haluamme korostaa että toimintamme ei muuten tule muuttumaan. Asiakaspalvelussa teitä vastassa on tutut naamat ja hinnastomme tulee pysymään samana. 😊

Mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää liittyen tiloihimme tai brändimuutokseen, laitathan meille sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

Toivoo: Miia ja Ulla