Hallitus antoi tänään lisäsuosituksia. Näiden pohjalta olemme päättäneet rajoittaa kaikkea yli 10 hengen ryhmien toimintaa. Tulemme pitämän kuntosalin normaalisti auki ja ryhmäliikunnat siirtyvät ulkotiloihin ja nettiin. Alla vielä lyhyesti toimintaan liittyviä ohjeita.

Kuntosalille pääsee edelleen normaalisti (huomioikaa aikaisemmassa julkaisussa olevat ohjeet, pitäkää treenatessa välimatka toisiin treenaajiin) Ryhmäliikuntakalenterin mukaiset tunnit on peruttu. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme ulkona toteutettavaa Ryhmäliikuntaa sekä netissä tapahtuvia Livetunteja. Tästä tiedotetaan erikseen huomisen aikana. Asiakaspalvelu on toistaiseksi auki normaalisti, mutta tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aikaisemmassa tiedotteessa esitetyt toimet ovat edelleen voimassa ja jatkuvat. Panostamme päivittäiseen siivoukseen ja desinfiointiin, sekä toivomme asiakkaiden osallistuvan tähän pyyhkimällä käyttämänsä laitteet ja välineet.

Pyydämme asiakkaita edelleen varautumaan mahdollisiin muutoksiin aukioloissamme.

Isoimpana KIITOS kaikille asiakkaille, ketkä elätte tätä hetkeä kanssamme. On ollut ilo huomata, miten tiivis yhteisö meillä on ja puhallamme vaikeinakin aikoina yhteen hiileen!

Kiitos! 🧡

Miia ja Ulla