Hyvät asiakkaat!

Olemme saaneet muutamia huolestuneita kysymyksiä liittyen Renttohallin (nykyisen hallin/tilojemme) mahdolliseen purkamiseen. Haluamme tiedottaa yleisesti, että tulemme pysymään nykyisissä tiloissa todennäköisesti vielä ainakin viisi vuotta. Kun muutos tapahtuu siitä tiedotetaan ajoissa. Kun vanha rakennus tullaan purkamaan niin uudet tilat ovat tuolloin jo valmiina, eli toimintaan ei ole tulossa katkoksia emmekä joudu taivasalle 😊 Ei siis syytä huoleen, treenejä voi jatkaa turvallisin mielin tutuissa tiloissa.

Osalle asiakkaistamme osui myös varmasti silmiin syyskussa järjestetty Nimikisa, johon sai osallistua somekanavissamme, sekä sähköpostin kautta. Tämä kilpailu liittyy tulevaan brändimuutokseen, jonka johdosta toivomme erottuvamme kuntokeskuksena jatkossa paremmin. Työstämme muutosta parhaillaan ja tiedotamme asiasta vielä loppuvuoden aikana lisää. Vuoden 2021 alusta toimimme uudella nimellä ja uudella ilmeellä, mutta haluamme korostaa että toimintamme ei muuten tule muuttumaan. Asiakaspalvelussa teitä vastassa on tutut naamat ja hinnastomme tulee pysymään samana. 😊

Mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää liittyen tiloihimme tai brändimuutokseen, laitathan meille sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

Toivoo: Miia ja Ulla