Asiakaspalvelu on poikkeuksellisesti suljettu tiistaina 11.9. sekä keskiviikkona 12.9. henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

Kiireellisissä asioissa meidät tavoittaa Facebook- ja Instagram -viestien kautta.

Päivystys vain hätätilanteissa (Klaukkalan Fit24 ja Fit24 Xpress) puh. 040 5526163

Yhteystiedot

Arvoisa KokoPaketti-asiakas: Uimaan pääset näyttämällä Fit24 Kanta-asiakaskorttia ja henkilöllisyystodistusta. Oman korttisi saat asiakaspalvelustamme. Uimaan ei enää pääse Wellness-avaimella.

Klaukkalan Fit24 Premium-salin KokoPaketti-asiakkaana saat rajattoman uintimahdollisuuden 6kk asiakkuuden jälkeen. Voit hyödyntää sekä Rajamäen, että Myyrmäen uimahalleja veloituksetta. Uimahallien kuntosalit ja muut mahdolliset lisäpalvelut eivät kuulu sopimukseen.

Keskiviikkoisin klo 8.00-9.00 nuorisoryhmä treenaamassa opettajan kanssa Xpress-salilla. Sali saattaa olla kyseisenä aikana hieman ruuhkautunut. 

LAVIS® -MARATON TIISTAINA 17.12. klo 9.45-11.15

LAVIS® -lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Tiedossa on varmasti aivan mahtavaa menoa!

Vastaanotto avoinna ajalla 24.8.-7.9.2019 myös lauantaisin klo 9.00-13.00.

Asiakaspalvelu palvelee Kauppakeskus Brunnin Fit24 kuntokeskuksessa.

Tervetuloa asioimaan!

Puh. 010-3966 310

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteystiedot

Pilates -harjoittelun periaatteet & Pilates -tunti lauantaina 26.10.2019 klo 12.00-14.00.

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka perustuu kehon käytön kuudelle perusperiaatteelle. Tapa käyttää kehoa tekee harjoittelusta pilatesta, eivät pelkästäään liikkeet. Erikoispitkällä pilatestunnilla käymme ensin läpi harjoittelun periaatteet, joita ovat keskittyminen, hengitys, keskustan käyttö, hallinta, tarkkuus ja virtaus. Tunnilla tutustutaan myös hieman keskivartalon anatomiaan ja käydään läpi tunneilla käytettäviä alkuasentoja ja sanastoa. Sen jälkeen teemme pilatestunnin, jossa opitut asiat otetaan käyttöön. Tunti sopii hyvin aloittelijoille, mutta myös konkarit voivat tulla kertaamaan ja tarkentamaan aiemmin opittua.

Tunnille voi osallistua myös kertamaksulla 20€. Maksaa voi asiakaspalveluun etukäteen sen aukioloaikoina.

Hei kesäkorttilainen,ellallelarpykka

Toivottavasti olet ollut tyytyväinen kesän treeneihin! KesäPakettisi on voimassa 31.8.2019 asti. Jatka treenejä näppärästi aktivoimalla asiakkuus verkkokaupasta!

Valitse KokoPaketti-, Kuntosalipaketti- tai Xpress-asiakkuus ja jatka treenejä Fit24 Kuntokeskuksissa. Syksyn kampanjan ansiosta, saat 4 viikon treenit kaupan päälle.

Kirjaudu verkkokauppaan ja aktivoi asiakkuus sitä kautta voimaan milloin vain. Ensimmäinen veloitus kattaa treenit ajalle 1.9.-26.10.2019. (Kirjautuessasi käytä sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Mikäli olet unohtanut salasanan, hanki uusi painamalla "unohditko salasanan").

Aktivoi asiakkuuden jatko tästä!

Lue lisää syksyn kampanjasta tästä!