Klaukkala Fit24 Fitness Centers closed 18.3.-13.5.2020

Fit24 Fitness Centers in Klaukkala will be closed until 13 May 2020 in accordance with new recommendations by the Finnish Government on 30 March 2020.

The deadline of the original recommendations was extended by one month. The content of the restrictions remained the same. The Finnish government recommends that all private sector sports facilities should be closed during these emergency conditions.

All memberships and payments are paused during the closing period. We will automatically postpone your next payment for 4 weeks, meaning you will receive a total 8-week rebate while the centers are closed. Your membership will be activated automatically when the centers are opened. You don’t have to do anything, we take care of everything for you.

If you have any overdue payments or if you need more information about them, read more here!

We act in accordance with our own values ​​and make our own decisions based on it. We set peoples health ahead of money. We want our customers to be able to trust us and our practices, even in and after a crisis. We will continue to actively inform our customers and react as required by the situation. No one knows how the situation will develop or how long the exceptional situation in Finland will last. Hopefully the sacrifices we all make will not be wasted and the COVID-19 pandemic will remain under control in Finland.

Many thanks again to everyone who has voluntarily wanted to pay the monthly fee and purchased gift cards from the online store. We greatly appreciate this gesture! Thank you also for the numerous good luck wishes and ideas you have sent us. Hopefully we can start training again in May at the latest. Thank you all for waiting!

We hope you and your loved ones stay healthy!

regards

Klaukkala Fit24 managing director

Ella Sorsa

Support and buy a gift card!

Watch updated home workout videos here

Read more about our customer service situation here

Massage and physiotherapy services are also closed until 13.5.2020

 

 

Fit24 Kuntokeskukset suljettu 13.5.2020 asti!

Klaukkalan Fit24 Kuntokeskukset ovat suljettuina 13.5.2020 asti Suomen hallituksen 30.3.2020 antamien uusien suositusten mukaisesti.

Alkuperäisten suositusten määräaikaa pidennettiin kuukaudella. Rajoitusten sisältö pysyi täsmälleen samana. Suomen hallitus suosittelee, että kaikki yksityisen sektorin liikunta- ja harrastuspaikat suljetaan poikkeustilan ajaksi.

Kaikki asiakkuudet ja maksut ovat tauolla sulun ajan. Me siirrämme jälleen seuraavaa maksuasi automaattisesti 4 viikkoa eteenpäin eli saat yhteensä täyden 8 viikon maksuhyvityksen siltä ajalta, kun keskukset ovat suljettuina. Asiakkuutesi aktivoituu automaattisesti, kun keskukset saadaan avattua. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, me hoidamme kaiken puolestasi.

Mikäli sinulla on jokin liikuntapalvelumaksu avoinna tai kaipaat lisätietoja maksuihin liittyen, luethan lisää tästä!

 Me toimimme omien arvojemme mukaisesti ja teemme sen perusteella omat ratkaisumme. Edelleen meillä ihmisten terveys menee rahan edelle. Me haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin ja meidän toimintatapoihimme, myös kriisitilanteessa sekä sen jälkeen. Tulemme jatkossakin tiedottamaan asiakkaitamme aktiivisesti ja reagoimaan tilanteen vaatimalla tavalla.

Kukaan ei tiedä, miten tilanne tästä kehittyy tai kuinka kauan poikkeustilanne Suomessa ja maailmalla kestää. Toivottavasti meidän kaikkien tekemät uhraukset eivät mene hukkaan, vaan COVID-19 pandemia pysyy Suomessa hallinnassa.

Suuret kiitokset jälleen kaikille, jotka olette vapaaehtoisesti halunneet maksaa kuukausimaksua ja ostaneet lahjakortteja verkkokaupasta. Arvostamme tätä elettä suuresti! Kiitos myös lukuisista tsempeistä ja ideoista, joita olette meille lähettäneet. Toivottavasti päästään viimeistään toukokuussa taas treenaamaan. Kiitos, kun jaksat odottaa!

Toivottavasti sinä ja läheisesi pysytte terveinä!

ystävällisin terveisin

Klaukkalan Fit24 Kuntokeskukset, toimitusjohtaja

Ella Sorsa

Tue ja osta lahjakortti!

Katso päivittyvät kotitreenivideot tästä!

Lue lisää asiakaspalvelumme tilanteesta tästä!

Hieronta- ja fysioterapiapalvelut ovat myös tauolla 13.5. asti

Hieronta-, fysioterapia- ja valmennuspalvelut tauolla sulun ajan

Fit24 Kuntokeskukset ovat suljettuna 18.3.-13.5.2020 välisen ajan, Suomen hallituksen 30.3.2020 antamien uusien suositusten mukaisesti.

Hieronta-, fysioterapia ja valmennuspalvelut ovan myös tauolla 13.5.2020 asti. Varausjärjestelmästä voit varata aikoja toukokuun puolestavälistä eteenpäin. 

Toivottavasti pääsemme jatkamaan toimintaamme taas toukokuussa. Kiitos, kun jaksatte odottaa!

Voit tukea toimintaamme sulun aikana ostamalla lahjakortin esimerkiksi hierontaan, fysioterapiaan tai valmennukseen. Lue lisää!

vuokraa kotitreeniin tarvikkeita!

Spinning-pyörä 59€/kk (kotiinkuljetuksella 79€/kk). Kotiinkuljetus perjantaina 3.4.2020. Haku alustavasti 3.5.2020. 

2x Kahvakuula 10€/kk 

2x Käsipaino 10€/kk

Pumppitanko+painot 10€/kk

Tavarat vuokrataan alustavasti yhdeksi kuukaudeksi. 

Pyöriä on 16kpl. Ne vuokrataan siinä järjestyksessä, kun varaus tehdään sähköpostilla. Mikäli pyörään ei tarvitse kotiinkuljetusta, pyörän kuljetus vaatii kuitenkin ison auton,  peräkärryn tai pakettiauton. Pyöränvuokra maksetaan maksupäätteellä pyörää haettaessa keskuksesta tai kotiinkuljetuksen yhteydessä. 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tavarat voit tulla hakemaan kuntokeskuksesta. Sovimme sähköpostilla noutoajankohdasta. Huomioithan, että myös kahvakuulia, käsipainoja ja pumppitankoja/painoja on rajallinen määrä. 

MAKSUHYVITYKSET KESKUSTEN SULUN AIKANA

Fit24 Kuntokeskukset ovat suljettuna 13.5.2020 asti. 

Siirrämme kaikkien asiakkaidemme seuraavaa veloitusta automaattisesti yhteensä 8 viikkoa eteenpäin, jotta sulkemisen aika tulee hyvitettyä täysimääräisesti. Saat siis automaattisesti täyden hyvityksen kaikista maksuista sulun ajalta.

Katso tästä miten toimia avoimen liikuntapalvelun kanssa:

Yleensä asiakas maksaa liikuntapalvelut 4 viikon jaksoissa. Laskut lähetetään kahta viikkoa ennen laskun eräpäivää. Kun laskutusaineisto on jo lähetetty pankkiin ja kolmannelle osapuolelle, emme valitettavasti pysty näihin laskuihin enää vaikuttamaan. Tästä johtuen on mahdollista, että osa asiakkaistamme on maksanut liikuntapalvelumaksuja ajalta, jolloin keskukset ovat suljettuina Korona-pandemian vuoksi. Liikuntapalvelumaksut ja tauko/hyvitykset eivät välttämättä mene samassa rytmissä. Saat kuitenkin automaattisesti täyden hyvityksen maksuistasi sulun ajalta.

Esimerkit:

  • Sinulle on tullut liikuntapalvelumaksu, jonka eräpäivä on 28.2. Tämä maksu maksetaan normaalisti. 

 

  • Sinulle on tullut liikuntapalvelumaksu, jonka eräpäivä on 13.3. Tämä maksu maksetaan normaalisti. Sinulle ei lähetetä eräpäivän 10.4. ja 8.5. laskua ollenkaan. Laskutuksesi jatkuu vasta eräpäivällä 5.6.2020. Kulkuoikeus saleille alkaa kuitenkin jo 14.5.2020. 

 

  • Sinulle on tullut liikuntapalvelumaksu, jonka eräpäivä on 27.3. Tämä maksu maksetaan normaalisti. Sinulle ei lähetetä eräpäivän 24.4. ja 22.5. laskua ollenkaan. Laskutuksesi jatkuu vasta eräpäivällä 19.6. Kulkuoikeus saleille alkaa kuitenkin jo 14.5.2020. 

 

Meille keskusten sulkeminen on taloudellinen katastrofi. Me menetämme kaikki tulot, mutta meillä säilyy keskusten pyörittämiseen liittyvät kulut. Vakuutuksesta emme tämän tilanteen takia saa mitään korvauksia. Lisäksi keskusten sulkeminen aiheuttaa paljon ylimääräistä työtä, joten toivomme ymmärrystä siihen, että meillä ei ole mahdollisuutta hyvittää sulkemisen ajan maksuja reaaliajassa. Lisäksi asiakaspalvelukanavissamme voi olla ajoittaista ruuhkaa/viivettä vastauksissa. Palvelemme teitä kuitenkin parhaamme mukaan.

Mahdollisissa irtisanomistilanteissa maksut täsmäytetään kuukauden irtisanomisajan mukaan, kuten tähänkin asti.

Seniorikorttien, yksittäisten kuukausikorttien ja 10x korttien voimassaoloa pidennetään automaattisesti kahdeksalla viikolla.

 

 

TUEFIT24BANNERICweb

Klaukkalan Fit24 Kuntokeskukset ovat suljettuna 18.3.-13.5.2020. Myymme sulkemisen ajan erilaisia lahjakortteja. Lahjakortteja on viisi erilaista:

Hierontalahjakortti 2x45min 69€

Fysioterapialahjakortti 2x45min 69€

10x kortti 69€

2x Fit24 Trainerin yksilövalmennus 69€

InBody-vuosikortti 69€

Kaikki lahjakortit maksavat 69€ ja niissä on pitkä voimassaoloaika.

Sulun ajan lahjakortit ovat voimassa 1.5.2020-30.4.2021. Lahjakortit voi ostaa ainoastaan verkosta ja ne voi noutaa asiakaspalvelusta, kunhan turvallisuustilanne sallii jälleen keskusten avaamisen.

Jokainen euro on tässä tilanteessa tervetullut. Mielettömän iso kiitos kaikille lahjakortin/lahjakortteja ostavalle jo etukäteen. Et ehkä itsekään ymmärrä, että kuinka iso merkitys sinun tuellasi voi olla tässä tilanteessa. Kiitos!

BANNERIVERKKOKAUPPA3

Fit24 KOTITREENIVIDEOT

Olemme pyrkineet hyödyntämään vapautuneen ylimääräisen ajan ja tehneet teille myös jotain uutta!

Tällä hetkellä kuvaamme Fit24 Kotitreeni -pakettia. Ensimmäinen treenivideo on nyt valmis ja sitä voi vapaasti katsoa ja hyödyntää YouTube-kanavamme kautta. Löydät meidät Youtubesta nimellä @fit24klaukkala. Myös seuraavat Fit24 Kotitreeni -videot julkaistaan YouTube-kanavallamme.

Tilaa kanava, niin saat heti tiedon, kun uusia videoita julkaistaan! Kaikki Fit24 Kotitreeni -videot ovat avoimia ja ilmaisia kaikille.Tilaa kanava, niin saat heti tiedon, kun uusia videoita julkaistaan! Kaikki Fit24 Kotitreeni -videot ovat avoimia ja ilmaisia kaikille.

Kotitreeni #1

Kotitreeni #2

Kotitreeni #3