SYKSY19BANSKUweb

KOKEILE 3 KERTAA ilmaiseksi!

Aloita KokoPaketti-, KuntosaliPaketti-, tai Xpress-asiakkaana, saat 4 viikon treenit veloituksetta*!

Palvelukokonaisuudestamme löydät kolme erilaista asiakkuutta, joista voit valita sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon:

Taulukko kaikkiasiakkuudet

BANNERIVERKKOKAUPPA3Premium-asiakkaana (KokoPaketti ja KuntosaliPaketti) saat käyttöösi sekä Premium-, että Xpress-kuntosalimme samalla avainkortilla 24/7.

Premium-asiakkuuksiin kuuluvat myös Fit24 Trainerin laatimat treeniohjelmat ja niiden päivitykset sekä lapsiparkki. KokoPaketissa lisäksi kaikki ryhmäliikuntatunnit ja uinti. Asiakkuudet ovat toistaiseksi voimassa, 1kk irtisanomisajalla.

Xpress-asiakkuudella saat käyttöösi Viirin kauppakeskuksessa (Klaukkalan K-citymarketin yhteydessä) sijaitsevan kuntosalin 24/7.

*Tarjous koskee uusia asiakkuuksia (KokoPaketti-, KuntosaliPaketti- tai Xpress-asiakkuus).
Uudeksi asiakkuudeksi lasketaan myös vanha asiakkuus, joka ei ole ollut aktiivinen viimeisen 12kk aikana. Ensimmäinen veloitus ja avainmaksu maksetaan heti asiakkuuden aktivoinnin yhteydessä (kattaa treenit 8 viikoksi eteenpäin). Mikäli sinulla on jo aikaisemmasta asiakkuudesta Fit24-kulkuavain, ei avainmaksua peritä uudestaan. 

Asiakaspalvelumme on palveluksessasi, mikäli tarvitset apua asiakkuuden valinnassa. Olethan yhteydessä joko puhelimitse, sähköpostilla tai tule ihan paikan päälle käymään! Asiakaspalvelumme sijaistee Brunnin kauppakeskuksessa (S-marketin yhteydessä).

Kysy lisää asiakaspalvelun Whatsappista! (asiakaspalvelun aukioloaikoina)

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Syksyn ryhmäliikunta

Meiltä löydät myös 10x-kortit ja kuukausikortit. Lue lisää!