MAKSUHYVITYKSET KESKUSTEN SULUN AIKANA

Fit24 Kuntokeskukset ovat suljettuna 13.5.2020 asti. 

Siirrämme kaikkien asiakkaidemme seuraavaa veloitusta automaattisesti yhteensä 8 viikkoa eteenpäin, jotta sulkemisen aika tulee hyvitettyä täysimääräisesti. Saat siis automaattisesti täyden hyvityksen kaikista maksuista sulun ajalta.

Katso tästä miten toimia avoimen liikuntapalvelun kanssa:

Yleensä asiakas maksaa liikuntapalvelut 4 viikon jaksoissa. Laskut lähetetään kahta viikkoa ennen laskun eräpäivää. Kun laskutusaineisto on jo lähetetty pankkiin ja kolmannelle osapuolelle, emme valitettavasti pysty näihin laskuihin enää vaikuttamaan. Tästä johtuen on mahdollista, että osa asiakkaistamme on maksanut liikuntapalvelumaksuja ajalta, jolloin keskukset ovat suljettuina Korona-pandemian vuoksi. Liikuntapalvelumaksut ja tauko/hyvitykset eivät välttämättä mene samassa rytmissä. Saat kuitenkin automaattisesti täyden hyvityksen maksuistasi sulun ajalta.

Esimerkit:

  • Sinulle on tullut liikuntapalvelumaksu, jonka eräpäivä on 28.2. Tämä maksu maksetaan normaalisti. 

 

  • Sinulle on tullut liikuntapalvelumaksu, jonka eräpäivä on 13.3. Tämä maksu maksetaan normaalisti. Sinulle ei lähetetä eräpäivän 10.4. ja 8.5. laskua ollenkaan. Laskutuksesi jatkuu vasta eräpäivällä 5.6.2020. Kulkuoikeus saleille alkaa kuitenkin jo 14.5.2020. 

 

  • Sinulle on tullut liikuntapalvelumaksu, jonka eräpäivä on 27.3. Tämä maksu maksetaan normaalisti. Sinulle ei lähetetä eräpäivän 24.4. ja 22.5. laskua ollenkaan. Laskutuksesi jatkuu vasta eräpäivällä 19.6. Kulkuoikeus saleille alkaa kuitenkin jo 14.5.2020. 

 

Meille keskusten sulkeminen on taloudellinen katastrofi. Me menetämme kaikki tulot, mutta meillä säilyy keskusten pyörittämiseen liittyvät kulut. Vakuutuksesta emme tämän tilanteen takia saa mitään korvauksia. Lisäksi keskusten sulkeminen aiheuttaa paljon ylimääräistä työtä, joten toivomme ymmärrystä siihen, että meillä ei ole mahdollisuutta hyvittää sulkemisen ajan maksuja reaaliajassa. Lisäksi asiakaspalvelukanavissamme voi olla ajoittaista ruuhkaa/viivettä vastauksissa. Palvelemme teitä kuitenkin parhaamme mukaan.

Mahdollisissa irtisanomistilanteissa maksut täsmäytetään kuukauden irtisanomisajan mukaan, kuten tähänkin asti.

Seniorikorttien, yksittäisten kuukausikorttien ja 10x korttien voimassaoloa pidennetään automaattisesti kahdeksalla viikolla.