KLAUKKALAN FIT24 KUNTOKESKUKSET on avattu 14.5.2020

Kiitos, kun olet jaksanut odottaa! 

Tuuletusmies pienipieni

Me olemme toimineet ja haluamme toimia jatkossakin vastuullisesti. Olemme tehneet päätökset ajatellen sekä asiakkaiden, että henkilökunnan hyvinvointia. Teemme kaikkemme, että treenaaminen Fit24-keskuksissa olisi mahdollisimman turvallista. Tähän tiedotteeseen olemme koonneet kaikki toimenpiteet ja erikoisjärjestelyt, jotta treenaaminen on meillä mahdollista tässä tilanteessa.

Premium- ja Xpress-Keskukset

Ensimmäisessä vaiheessa avasimme kuntosalit. Premium-salin (S-marketin rakennus) iso ryhmäliikuntatila on otettu kuntosalikäyttöön, jotta pystymme takaamaan laitteiden väliin tarvittavan etäisyyden.

Toivomme, että arkipäivisin Premium-salilla klo 10.00-13.00 välinen aika rauhoitetaan seniori-asiakkaillemme sekä riskiryhmiin kuuluville asiakkaille. Näin myös he saavat mahdollisuuden treenata mahdollisimman turvallisesti. Kiitos, kun noudatat tätä suositusta.

Citymarketin yhteydessä sijaitsevaan Xpress-keskukseen on mahdollista kulkea toistaiseksi myös takaoven kautta ympäri vuorokauden. Kulku siis sekä sisään, että ulos on valittavissa etu- tai takaovesta. Xpress-keskuksen laitteiden välejä tullaan myös kasvattamaan.

Avainkortit ovat lähteneet toimimaan automaattisesti keskusten ovissa 14.5. Molemmat keskukset ovat auki 24/7.

Kaikki asiakkaamme ovat saaneet täyden hyvityksen sulun ajalta joko laskutusta siirtämällä (KokoPaketti, KuntosaliPaketti ja Xpress-asiakkuus) tai kulkuavaimen voimassaoloa jatkamalla (SuperSeniorikortit, kuukausikortit ja kymppikortit). Tarkan päivämäärän saat kysymällä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Molempiin Keskuksiin on asennettu Cair Dep 900 -sisäilmanpuhdistimet!

Ilmanpuhdistimien avulla pyrimme takaamaan entistäkin paremman sisäilman laadun Fit24 Kuntokeskuksissa. Laitteita on asennettu 4kpl / keskus ennen avaamista.

Tässä VTT:n testaamassa laitteessa käytetään sisäilmassa olevien hiukkasten sähköiseen varaamiseen perustuvaa patentoitua DEP-tekniikkaa. DEP-tekniikka on testien perusteella paras testatuissa ilmanpuhdistimissa käytetty hiukkassuodatusmenetelmä. Puhdistimet pystyvät suodattamaan sisäilmasta hyvinkin pienikokoisia epäpuhtauksia, joihin kuuluu mm. bakteerit, mikrobit ja virukset.

Vastaavia laitteita käytetään lukuisissa julkishallinnon kohteissa, mm. terveydenhuollossa, päiväkodeissa ja kouluissa.

Lue lisää Cair Dep 900 -sisäilmapuhdistimista

Yleiset turvallisuusohjeet ja erikoisjärjestelyt

Ilmanpuhdistusjärjestelmä sekä tehostettu siivous auttavat varmasti paljon, mutta niistäkään ei ole apua, jos emme huolehdi henkilökohtaisesta käsihygeniasta, yleisistä varotoimenpiteistä ja maalaisjärjestä. Kiitos, kun hoidat oman osuutesi tässä taistelussa.

  • Pese kädet aina kun tulet Fit24 Kuntokeskukseen. Pese kädet myös kun lähdet keskuksesta pois.
  • Pyyhi ja puhdista laitteet aina käytön jälkeen. Järjestämme niin, että puhdistus-/desinfiointiaineita on riittävästi saatavilla.
  • Yski/aivasta hihaan tai käsivarteen ja pyri säilyttämään turvavälit muihin treenaajiin.
  • Jos tunnet olosi vähänkään sairaaksi, niin ethän tule treenaamaan!
  • Tulemme tehostamaan siivousta esimerkiksi tehokkaiden höyrypuhdistimien avulla. Siivoamme keskuksia mahdollisimman paljon.

Jumppamatot ovat pois käytöstä. Voit ottaa halutessasi oman maton mukaan, kun tulet treenaamaan.

Ryhmäliikunta ja lapsiparkki

Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme pysty tällä hetkellä tarjoamaan sitä palvelukokonaisuutta, mitä tähän mennessä. Tämä on valitettava tilanne, mutta näillä toimenpiteillä pystymme luomaan kokonaisuuden, joka meillä on mahdollista pitää hallinnassa.

Ryhmäliikuntaa meillä ei ole mahdollisuutta täysimääräisesti tällä hetkellä järjestää. Myös sisäpyöräilysali on toistaiseksi pois käytöstä.

Tulemme järjestämään ulkoliikuntaa pienissä ryhmissä turvavälit huomioiden. Ryhmäliikuntatilat tarvitaan kesän ajaksi kuntosalin laajennuskäyttöön ja vapaaseen harjoitteluun. Ryhmäliikunta tullaan järjestämään ulkona pienryhmissä (max 9 asiakasta/tunti) 16.8.2020 asti. Tulevat tunnit ilmoitetaan aina viikkoa aikaisemmin sekä nettisivuilla että varausjärjestelmässä.

Tunneille pitää ilmoittautua etukäteen, mutta tunnille saapumista ei tarvitse kuitata kirjautumispäätteellä. Me hoidamme kuittaukset puolestasi. Kesän 2020 ulkotunneilla voivat käydä kaikki Koko- ja Kuntosalipaketti-asiakkaat sekä kymppikorttilaiset. 

Lue lisää kesän ryhmäliikunnasta

Ryhmäliikuntatarjonta tullaan palauttamaan takaisin viimeistään 17.8.2020 lähtien, mikäli yleinen turvallisuustilanne sen sallii.

Lapsiparkki aukeaa 1.6.2020 ja on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16.00-19.00.

Lue lisää lapsiparkista

Liikuntapalvelumaksu jatkossa

Haluamme toimia luottamuksesi arvoisesti ja reilusti, joten olemme päättäneet antaa hinnanalennuksen kaikkiin asiakkuuksiin, joihin kuuluu ryhmäliikunta.

Kaikki KokoPaketti-asiakkuudet (66€/4vk) on muutettu KuntosaliPaketti-asiakkuuksiksi toistaiseksi. KuntosaliPaketti-asiakkuuden hinta on 59€/4vk.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Me laitamme hinnanalennuksen automaattisesti sinulle seuraavasta maksustasi lähtien.

Mikäli olet Fit24 Kanta-asiakkuuden myötä jo ansainnut itsellesi KokoPaketti-asiakkaana -10% alennuksen liikuntapalvelumaksusta (kulta- ja platina-asiakkaat), asiakkuutesi hinta tulee jatkossa olemaan 53,10€/4vk (KuntosaliPaketti kanta-asiakasalennuksella). Kanta-asiakasalennuksen liikuntapalvelumaksuihin saa kahden vuoden yhtäjaksoisen asiakkuuden jälkeen. Kanta-asiakasalennukset siirretään liikuntapalvelumaksuihin automaattisesti.

Premium-asiakkuuteen kuuluu siis kesän ajan sekä Premium-, että Xpress-keskusten käyttö 24/7, ulkotreenit sekä Fit24 Trainerin tekemät henkilökohtaiset kuntosaliohjelmat.

Kaikki asiakkuudet ovat lähteneet automaattisesti käyntiin 14.5.2020 lähtien. Asiakkaiden maksut kulkevat eri sykleissä. Seuraavan maksun eräpäivä riippuu siitä, että mihin asti maksuja on siirretty 8 viikon maksujen hyvityksestä johtuen. Jos haluat tietää seuraavan maksusi eräpäivän, niin laita viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Muut palvelut

Olemme hankkineet lisäksi Premium-asiakkaidemme käyttöön MyWellness Cloud- sovelluksen laajennusosan. Laajennuksen myötä pystymme tarjoamaan sinulle huomattavasti enemmän motivoivaa sisältöä uusitun sovelluksen kautta.

Lue lisää Fit24 Viikkotreeneistä

Hieronta- ja fysioterapiapalvelut on avattu asiakkaille 14.5.2020 lähtien.

Asiakaspalvelu apunasi

Asiakaspalvelu 14.5.2020 lähtien:

Ma-To klo 11.00-14.00 ja klo 16.00-19.00.

Perjantaisin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostitse klo 10.00-16.00.

Tilanne vaatii kaikilta sopeutumis- ja yhteistyökykyä sekä ymmärrystä. Nämä ratkaisut on tehty peilaten tämän hetken ja tulevaisuuden epävarmaa tilannetta. Turvallisuus ja terveys ovat meille edelleen tärkeimpiä arvoja. Toivottavasti ymmärrät meidän ratkaisut ja olet valmis kokeilemaan myös uusia tapoja hyvinvointisi edistämiseksi tänä poikkeuksellisena aikana.

ystävällisin terveisin

Klaukkalan Fit24 Kuntokeskukset

toimitusjohtaja

Ella Sorsa

KOTITREENIBANSKUweb