Hei arvoisa Fit24 Platina- tai Kultakorttiasiakas,

Lokakuusta 2018 alkaen astuvat voimaan kanta-asiakasjärjestelmäämme kuuluvat hinnanalennukset liikuntapalvelumaksuista (-10%) pitkäaikaisille asiakkaillemme.  Alennukset päivittyvät ensimmäiseen liikuntapalvelumaksuun, joka sinulta veloitetaan 1.10.2018 jälkeen. Jatkuvat kanta-asiakasalennukset lasketaan tuotteidemme normaalihinnoista (KokoPaketti 66€/4 vk ja KuntosaliPaketti 59€/4 vk).

Esimerkki 1: Sinulla on KokoPaketti/Wellness-asiakkuus, jonka normaali hinta on 66€/4 vk. Kanta-asiakasalennuksen jälkeen sinun pysyvä hintasi liikuntapalvelumaksulle on 59,4€/4 vk.

Esimerkki 2: Sinulla on KuntosaliPaketti, jonka hinta on 59 €/4 vk. Kanta-asiakasalennuksen jälkeen sinun pysyvä hintasi liikuntapalvelumaksulle on 53,1€/4 vk.

Mikäli sinulla on jo edullisempi liikuntapalvelumaksu vanhan Wellness-asiakkuuden johdosta, kuin esimerkkilaskelmissa, niin hintasi pysyy ennallaan. Jatkuvaa alennusta jo alennetusta hinnasta ei ole mahdollista saada.

Päivitämme uuden hinnan asiakkuuteesi automaattisesti. Edullisempi hinta ja muut kanta-asiakkuusedut säilyvät sinulla koko asiakkuutesi ajan. Kiitos asiakkuudestasi ja toivottavasti olet ollut tyytyväinen palveluihimme.

Otamme mielellämme vastaan palautetta toiminnastamme, jotta voimme kehittää sitä jatkossakin. Mikäli sinulla tulee mieleen kysyttäviä kanta-asiakasjärjestelmästä tai toiminnastamme ylipäätään, niin vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Fit24 kanta-asiakasjärjestelmä on tapamme kiittää pitkäaikaisia asiakkaitamme, joten iso KIITOS.

Tsekkaa kaikki kanta-asiakasedut tästä 

ystävällisin terveisin 

Klaukkalan Fit24 Kuntoklubit

toimitusjohtaja

Jaakko Ahovaara