Tervetuloa Fit24-etujen maailmaan! Fit24 Kuntokeskuksen kanta-asiakkaana saat mahtavat edut. Edut kasvavat asiakkuuden keston mukaan ja kanta-asiakkuus kuuluu automaattisesti sekä KokoPaketti- että KuntosaliPaketti-tuotteisiin.

Nykyisenä asiakkaana saat kanta-asiakasedut sen mukaan, kuinka kauan olet tähän mennessä ollut yhtäjaksoisesti asiakkaana. Hae oma korttisi asiakaspalvelustamme ja hyödynnä etusi heti!

2018 04 10 1

 

Pronssikortti 6kk asiakkuuden jälkeen

 

 

2018 04 10 5

Hopeakortti 1 vuoden asiakkuuden jälkeen

 

 

2018 04 10 2

Kultakortti 2 vuoden asiakkuuden jälkeen

 

2018 04 10 3

Platinakortti 5 vuoden asiakkuuden jälkeen

 

Huomioithan seuraavat: Kanta-asiakasedut ovat voimassa asiakkuuden keston ajan. Mikäli asiakkuus irtisanotaan, kaikki kanta-asiakasedut nollaantuvat. Kanta-asiakasjärjestelmä ei koske Xpress- ja SuperSeniori -asiakkaita. Alennukset liikuntapalvelumaksuihin tulevat normaalihinnoista (KokoPaketti 66€/4vk ja KuntosaliPaketti 59€/vk). Mikäli sinulla on jo edullisempi liikuntapalvelumaksu vanhan Wellness-asiakkuuden johdosta, niin hintasi pysyy ennallaan. Jatkuvaa alennusta jo alennetusta hinnasta ei ole mahdollista saada. 

KokoPaketti -asiakkaat pääsevät uimahalleihin kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Asiakkuuden voi halutessaan tauottaa 4:ksi viikoksi/vuosi (Pronssi- ja Hopeakortti) tai 8:ksi viikoksi/vuosi (Kulta- ja Platinakortti). Tauoista ilmoitetaan aina erikseen ajoissa asiakaspalveluun. Taukoviikot pidetään putkeen. (Sairastumisista ja loukkaantumisista johtuvat tauon käsitellään erikseen). Tauot eivät lyhennä irtisanomisaikaa.