Fit24 Kanta-asiakkuus

Tervetuloa Fit24-etujen maailmaan! Fit24 Kuntokeskuksen kanta-asiakkaana saat mahtavat edut. Edut kasvavat asiakkuuden keston mukaan ja kanta-asiakkuus kuuluu automaattisesti Premium-asiakkuuteen.

Nykyisenä asiakkaana saat kanta-asiakasedut sen mukaan, kuinka kauan olet tähän mennessä ollut yhtäjaksoisesti asiakkaana. Hae oma korttisi asiakaspalvelustamme ja hyödynnä etusi heti! Edut ovat voimassa korttia näyttämällä.

2018 04 10 1

Pronssikortti 6kk asiakkuuden jälkeen

  • 4vk:n taukomahdollisuus/vuosi 

  • Yksi Ilmainen InBody-mittaus (henkilökohtainen lahjakortti, voimassa 2kk)

  • Hyvinvointistudio Puron sarjakorteista viikkotunneille -25% alennus

  • Ilmaiset uinnit KokoPaketissa (Rajamäen ja Myyrmäen uimahallit. Uintietu sisältyy ennen 1.8.2020 aloitettujen voimassa olevien KokoPaketti- ja Wellness- asiakkuuksien kanta-asiakkuuteen)

 

2018 04 10 5

Hopeakortti 1 vuoden asiakkuuden jälkeen

  • 4vk:n taukomahdollisuus/vuosi

  • Kaksi ilmaista InBody-mittausta (henkilökohtainen lahjakortti, voimassa 12kk)

  • Hyvinvointistudio Puron sarjakorteista viikkotunneille -25% alennus

  • -5% jatkuva alennus Fysioterapia, Hieronta ja Valmennuspalveluista (ei koske tarjoustuotteita)

  • Ilmaiset uinnit KokoPaketissa (Rajamäen ja Myyrmäen uimahallit. Uintietu sisältyy ennen 1.8.2020 aloitettujen voimassa olevien KokoPaketti- ja Wellness- asiakkuuksien kanta-asiakkuuteen)

 

2018 04 10 2

Kultakortti 2 vuoden asiakkuuden jälkeen

 

2018 04 10 3

Platinakortti 5 vuoden asiakkuuden jälkeen

 

Huomioithan seuraavat: Kanta-asiakasedut ovat voimassa Premium-asiakkuuden keston ajan. Mikäli asiakkuus irtisanotaan, kaikki kanta-asiakasedut nollaantuvat. Kanta-asiakasjärjestelmä ei koske Xpress- ja SuperSeniori -asiakkaita. Alennukset liikuntapalvelumaksuihin tulevat normaalihinnoista (Premium-asiakkuus 59€/4vk, KokoPaketti 66€/4vk ja KuntosaliPaketti 59€/vk). Mikäli sinulla on jo edullisempi liikuntapalvelumaksu vanhan Wellness-asiakkuuden johdosta, niin hintasi pysyy ennallaan. Jatkuvaa alennusta jo alennetusta hinnasta ei ole mahdollista saada. 

KokoPaketti -asiakkaat pääsevät uimahalleihin kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Uintietu sisältyy ennen 1.8.2020 aloitettujen voimassa olevien KokoPaketti- ja Wellness- asiakkuuksien kanta-asiakkuuteen. Etu on voimassa koko nykyisen asiakkuutesi voimassaoloajan. Uintietu ei kuulu Premium-asiakkuuksiin, jotka ovat olleet KuntosaliPaketti-asiakkuuksia ennen 1.8.2020. Uintietu ei myöskään kuulu uusiin Premium-asiakkuuksiin, jotka alkavat 1.8.2020 jälkeen. Uimaan pääsee etuun oikeutettu asiakas Fit24 Kanta-asiakaskorttia näyttämällä uimahallin vastaanotossa.

Asiakkuuden voi halutessaan tauottaa 4:ksi viikoksi/vuosi (Pronssi- ja Hopeakortti) tai 8:ksi viikoksi/vuosi (Kulta- ja Platinakortti). Tauoista ilmoitetaan aina erikseen ajoissa laskutukseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Taukoviikot pidetään putkeen. (Sairastumisista ja loukkaantumisista johtuvat keskeytykset käsitellään erikseen). Tauot eivät lyhennä irtisanomisaikaa.