Fibaco on moderni kotimainen valmennuskonsepti ja -keskus, joka toimii liikunta- ja hyvinvointialalla. Tuotamme laadukkaita valmennus- ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus asiakastyöstä eri asiakasryhmistä niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Ammattitaitoa löytyy kattavasti monista eri urheilulajeista, fysioterapiasta, ravinnosta sekä erityisesti kehon toiminnan optimoimisesta. Työmme lähtökohtana on auttaa terveellisen ja hyvinvoivan elämän rakentamisessa!

Minna Toikka

Minna Fibaco

Olen iloinen ja rempseä Fibaco valmentaja Hyvinkäältä.

Rakastan työtäni liikunnan parissa ja haluan auttaa asiakkaitani pääsemään loistaviin tuloksiin.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen ravintola kokki, Personal Trainer ja Fibaco valmentaja.

Tällä  hetkellä ohjaan siis pääsääntöisesti Fibacoa.

Liikunta on aina ollut minulle todella tärkeää  ja kuntosalia olen harrastanut aktiivisesti noin. 9-10 vuotta.  Montaa eri urheilulajia on tullut harrastettua mm. Jääkiekkoa, Tanssia, Kuntosalia, ratsastusta ja Salibandyä.Myös kilpailuissa on tullut käytyä voimailun ja tanssin saralla.

Tällä hetkellä harrastan aktiivisesti kuntosalia ja Tanssia.

Motivaatio liikuntaan ja terveelliseen elämään on pysynyt aina ja nyt haluan auttaa ihmisiä motivoitumaan ja oppimaan elämään terveellisesti.

Tärkeintä kaikessa on saada Liikunta- lepo - ja oikea ravinto kuntoon ja osaksi jokapäiväistä elämää.

Olen kannustava ja iloinen valmentaja , mutta pidän myös tiukkaa kuria treeneissä.

Kärsitkö niska-hartia jumeista? onko rintarankasi kireä ? Haluatko parantaa kehonhallintaasi ja saada kroppasi toimimaan oikein? Tule rohkeasti kokeilemaan treeniä mun kanssa niin saadaan sut kuntoon!

Ystävällisin terveisin
Minna Toikka
Yksilö valmentaja

Noora Virta

noora virta

Olen 25-vuotias hyvinkääläinen tehopakkaus. Kouluni olen käynyt Suomen urheiluopistossa, Vierumäellä. Ammatiltani olen siis liikunnanohjaaja, Personal Trainer. Valmistuin Fibaco-valmentajaksi juuri ja tämä työ on kyllä ehdottomasti se minun juttuni. Olen valmentajana kaikkensa antava tsemppari. Työssäni tähtään siihen, että asiakas oivaltaa jokaisella treenikerralla jotain uutta ja motivoituu aina vain enemmän liikunnasta ja hyvinvoinnista.

Minulla on oman urheilutaustani vuoksi erittäin vankka kokemus erilaisista valmentajista jonka ansiosta tiedän hyvin mikä toimii ja mikä ei. Olen harrastanut melkein koko elämäni kilpauintia ja tiedän mitä kova treenaus vaatii. Haluan keskittyä jokaisessa ohjauksessa ohjattavan asentoihin sekä oikeanlaisiin suoritustekniikoihin. Olen hyvin helposti lähestyttävä, en suinkaan mistään lepsuimmasta päästä, mutta osaan myös rauhoittua sitä vaadittaessa.

Otan jokaisen asiakkaan aina yksilönä huomioon. Pidän erittäin tärkeänä psyykkisen puolen huollosta fyysisen rinnalla. Pelkkä kova treenaus ei riitä missään projekteissa, vaan haluan keskittyä myös keskusteluun ja asiakkaan kanssa tutustumiseen. Jos kiinnostuksesi heräsi, älä epäröi, vaan ota ihmeessä yhteyttä niin laitetaan sinut kuntoon.

Terkuin
Noora Virta