Fit24 Hyvinkää tukee lasten- ja nuorten urheilua.

Tuemme mielellämme omien resurssien mukaan Hyvinkääläisiä yksilöurheilijoita. Yhteistyösopimus on solmittu myös yhden edustusjoukkueen kanssa Hyvinkäältä. Alta pääset tutustumaan näihin Innokkaisiin nuoriin urheilijoihin, joillle toivotamme menestystä urheilun saralla.

 

Hei,

Olen Tero Halmesmäki, Hyvinkäällä asuva, 23-vuotias painija.
Synnyin vuonna 1995 Lapualla ja painin olen aloittanut vuonna 2001 edustaen Lapuan Virkiää. Vuonna 2007 siirryin edustamaan Hyvinkään Painiklubia, mikä on nykyinen seurani.
Valmistuin Mäkelänrinteen urheilulukiosta vuonna 2015 ja suoritin varusmiespalvelukseni Urheilukoulussa Santahaminassa 2016. Vuodesta 2017 lähtien olen työskennellyt päätoimisena urheilijana aloittaen työni liikunta-aliupseerina Puolustusvoimien Urheilukoulussa.
Parhaimmat saavutukseni ovat miesten Suomen mestaruus 2016 sekä miesten Pohjoismaiden mestaruus samalta vuodelta, junioreiden EM-7 2014 ja Sotilaiden MM-pronssi keväältä 2018.
Tavoitteenani on joka vuotiset EM- sekä MM-kilpailut ja niissä menestyminen.
Tavoitteena on myös 2020 Tokion olympialaiset.
Fit24 Hyvinkää:n kanssa olen tehnyt yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien. 😊

Tero

 

Olen 19v karting-kuski Hyvinkäältä. Opiskelen maanrakennusalaa.
Vapaa-ajallani tykkään käydä pelaamassa mm. sulkista ja kesäisin frisbeegolfia.

Miten päädyin tähän lajiin?:
Jos mennään muutamia vuosia ajassa taaksepäin, niin pelasin vielä jääkiekkoa, mutta kiinnostukseni jääkiekkoon ei enään ollut niin suuri, jolloin päätin lopettaa jääkiekon ja panostaa moottoriurheiluun kunnolla.
Aloitin ensin motocrossin parissa, mutta totesin, että aloitin motocrossin liian myöhään ja ei kaksipyöräset olleet niin minun juttuni, vaan nelipyöräset eli karting. Pidin 1-2 vuotta taukoa moottoriurheilusta, kunnes kiinnostukseni kartingiin heräsi kunnolla.
Vuonna 2014 kävin ajamassa VM-Karting Centerissä kartingia, mikä antoi minulle sen tarvittavan kipinän kyseiseen lajiin.
Olen ollut kiinnostunut moottoriurheilusta ja vauhdista koko elämäni. Kiinnostukseni on saanut alkunsa mm..siitä kun minun isäni (Juha) on ollut rallissa kartturina. Kartingissa minua kiinnostaa vauhti, kilpaileminen ja menestyminen sekä lajissa tulevat haasteet ja se miten itse voin vaikuttaa ajamiseen ja tuloksiin.

Kuinka paljon treenaat viikossa?:
Ajomäärät vaihtelee, mutta vähintään 4 kertaa viikossa käyn ajamassa. Ajoaikaa per kerta tulee noin 2-3 tuntia. Salilla pyrin käymään noin 3 kertaa viikossa.

Mitä tavoitteita olet asettanut itsellesi kartingiin?:
Ensimmäinen tavoite on tietenkin treenata hyvin, saada ajolinjat kohdilleen ja päästä parhaimpaan kilpailuvauhtiin. Ja jos ajatellaan kilpailullisia tavoitteita. Ensimmäisenä tavoitteena on päästä osallistumaan karting-kisoihin Suomessa ja saada mahdollisimman paljon kisakokemusta. Toivottavasti tulisi myös menestystä kisoissa jossakin vaiheessa. Haaveissa olisi päästä osallistumaan kilpailuihin myös ulkomailla. Kaukaisena haaveenani on tietenkin päästä formula 1 asti, mutta aika näyttää miten siinä käy.