Banneri netti valmennuspalvelut

 

Fit24 Valmennuspalveluissa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarvitsetko apua esimerkiksi liikunnan aloittamisessa, painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa tai kaipaatko kenties vaihtelua treeneihin tai motivaatiota nykyiseen harjoitteluusi? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, anna valmentajiemme auttaa!

Valmennuskokeilu 35€/krt 

Valmennuskokeilussa pääset testauttamaan ja kartoittamaan lähtötasosi, sekä keskustelemaan tavoitteistasi valmentajan kanssa. Kokeiluun kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus, joka analysoidaan valmentajan kanssa. Valmennuskokeilu on helppo tapa aloittaa! 

TehoStartti 249€

Oli tavoitteesi sitten jaksaminen arjessa, elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, lihasvoiman lisääminen vai joku muu? TehoStartti on erinomainen palvelu juuri sinulle, joka saavutat tavoitteesi. Me teemme sinulle kattavan alkukartoituksen sekä -testauksen. Tulosten ja sinun tavoitteidesi perusteella valmennustiimimme laatii sinulle henkilökohtaisen suunnitelman. Tämän jälkeen aloitetaan yhteinen matkamme kohti tavoitteitasi. TehoStartti sisältää alkukartoituksen lisäksi 3 erillistä valmennuskertaa. Neljännen valmennuskerran yhteydessä teemme sinulle kattavat lopputestit, jotta voimme mitata, olemmeko päässeet lähemmäksi tavoitettasi. Usko pois, tavoitteesi on mahdollista saavuttaa. Tulemme mielellämme sinulle töihin. Sinulla on tavoite, meillä on ammattitaito, tehdään se yhdessä!

TehoStartti sisältää:

- Ensimmäisellä kerralla alkukartoituksen sekä -testauksen

- 2 x  yksilövalmennuksen

- Neljännellä kerralla yksilövalmennuksen + lopputestauksen

10 kerran yksilövalmennuspaketti 600€

- Tämä valmennusohjelma räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan!

Kuntosaliohjelma 79-89€

- 1-2 jakoinen 79€

- 3-4 jakoinen 89€

Yksilövalmennus 69€/h

- Räätälöity valmennustunti sinun tarpeidesi mukaan henkilökohtaisen valmentajan kanssa

Ravinto-ohjelma 69€

 

Ulla Friman-Piela

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

040 719 2728

Liikuntaneuvoja | Personal Trainer | Liikuntalääketieteiden opiskelija

ÄITIYSLOMALLA!

Ulla on valmentajana kannustava, ja ohjaa asiakasta kohti yhdessä asetettuja tavoitteita ilon kautta. Ulla laittaa sinut ylittämään itsesi joka kerta. Ulla on toiminut liikunta-alalla pitkään.Ullan vahvuuksia ovat loistava ihmistuntemus, tsemppaava ote asiakkaaseen, sekä kyky saada asiakas suoriutumaan joka kerta entistä paremmin. Ulla osaa opastaa sinut tehokkaan kuntosaliharjoittelun saloihin, ja ohjata sinua välittävällä ja määrätietoisella otteellaan.

MIKKO KUOSSARI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

040  549 5209

Kuntosaliohjaaja | personal trainer | ryhmäliikuntaohjaaja 

Mikko on alansa rautainen ammattilainen, kokemusta on kertynyt alalla jo 15 vuotta. Henkilökohtaisena valmentajana hän auttaa sinua harjoittelussa tavoitteista ja lähtökohdistasi riippumatta. Olipa tavoitteesi jaksaa arjen askareissa aktiivisemmin, palautua loukkaantumisilta tai kehittää harjoitustekniikoitasi. Kaikki mitä tehdään, tehdään mielen kautta!