Banneri netti valmennuspalvelut

 

Fit24 Valmennuspalveluissa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarvitsetko apua esimerkiksi liikunnan aloittamisessa, painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa tai kaipaatko kenties vaihtelua treeneihin tai motivaatiota nykyiseen harjoitteluusi? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, anna valmentajiemme auttaa!

Valmennuskokeilu 35€/krt 

Valmennuskokeilussa pääset testauttamaan ja kartoittamaan lähtötasosi, sekä keskustelemaan tavoitteistasi valmentajan kanssa. Kokeiluun kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus, joka analysoidaan valmentajan kanssa. Valmennuskokeilu on helppo tapa aloittaa! 

TehoStartti yhdelle 249€ / TehoStartti kahdelle 400€

Oli tavoitteesi sitten jaksaminen arjessa, elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, lihasvoiman lisääminen vai joku muu? TehoStartti on erinomainen palvelu juuri sinulle, joka saavutat tavoitteesi. Me teemme sinulle kattavan alkukartoituksen sekä -testauksen. Tulosten ja sinun tavoitteidesi perusteella valmennustiimimme laatii sinulle henkilökohtaisen suunnitelman. Tämän jälkeen aloitetaan yhteinen matkamme kohti tavoitteitasi. TehoStartti sisältää alkukartoituksen lisäksi 3 erillistä valmennuskertaa. Neljännen valmennuskerran yhteydessä teemme sinulle kattavat lopputestit, jotta voimme mitata, olemmeko päässeet lähemmäksi tavoitettasi. Usko pois, tavoitteesi on mahdollista saavuttaa. Tulemme mielellämme sinulle töihin. Sinulla on tavoite, meillä on ammattitaito, tehdään se yhdessä!

TehoStartti sisältää:

- Ensimmäisellä kerralla alkukartoituksen sekä -testauksen

- 2 x  yksilövalmennuksen

- Neljännellä kerralla yksilövalmennuksen + lopputestauksen

10 kerran yksilövalmennuspaketti 600€ /

10 kerran duo-valmennus 800€

- Tämä valmennusohjelma räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan!

  sisältää mm. InBody-mittauksen ja kuntosaliohjelman

Kuntosaliohjelma 79-89€

- 1-2 jakoinen 79€

- 3-4 jakoinen 89€

Yksilövalmennus 69€/h / Duo-valmennustunti 100€/h

- Räätälöity valmennustunti sinun tarpeidesi mukaan henkilökohtaisen valmentajan kanssa

Ravinto-ohjelma 69€

 

MIKKO KUOSSARI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

040  549 5209

Kuntosaliohjaaja | personal trainer | ryhmäliikuntaohjaaja 

Mikko on alansa rautainen ammattilainen, kokemusta on kertynyt alalla jo 15 vuotta. Henkilökohtaisena valmentajana hän auttaa sinua harjoittelussa tavoitteista ja lähtökohdistasi riippumatta. Olipa tavoitteesi jaksaa arjen askareissa aktiivisemmin, palautua loukkaantumisilta tai kehittää harjoitustekniikoitasi. Kaikki mitä tehdään, tehdään mielen kautta!

mikko kuva

 

SATU HAAPALA / SASSE

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

044 935 3058

Kuntosaliohjaaja/Personal Trainer

Satu on hurahtanut liikuntaan vasta aikuisiällä. Satu on hyvä esimerkki siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Satu on helposti lähestyttävä kaikkien kaveri, tilanteen mukaan kannustava piiskaaja tai ilman piiskausta tsemppaaja.
Satu tietää omasta kokemuksesta, miten tavoitteellinen palkkatyö, urheilullinen suurperhe sekä oma liikunta ja hyvinvointi aikataulutetaan. Liikkumisen tavoitteesi voi olla kehittävä treenaaminen tai oman hyvinvoinnin ja terveyden ylläpito - toteutetaan se yhdessä.

Satu