Fibaco on moderni kotimainen valmennuskonsepti ja -keskus, joka toimii liikunta- ja hyvinvointialalla. Tuotamme laadukkaita valmennus- ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus asiakastyöstä eri asiakasryhmistä niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Ammattitaitoa löytyy kattavasti monista eri urheilulajeista, fysioterapiasta, ravinnosta sekä erityisesti kehon toiminnan optimoimisesta. Työmme lähtökohtana on auttaa terveellisen ja hyvinvoivan elämän rakentamisessa!

Minna Toikka

Minna Fibaco

Olen iloinen ja rempseä Fibaco valmentaja Hyvinkäältä.

Rakastan työtäni liikunnan parissa ja haluan auttaa asiakkaitani pääsemään loistaviin tuloksiin.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen ravintola kokki, Personal Trainer ja Fibaco valmentaja.

Tällä  hetkellä ohjaan siis pääsääntöisesti Fibacoa.

Liikunta on aina ollut minulle todella tärkeää  ja kuntosalia olen harrastanut aktiivisesti noin. 9-10 vuotta.  Montaa eri urheilulajia on tullut harrastettua mm. Jääkiekkoa, Tanssia, Kuntosalia, ratsastusta ja Salibandyä.Myös kilpailuissa on tullut käytyä voimailun ja tanssin saralla.

Tällä hetkellä harrastan aktiivisesti kuntosalia ja Tanssia.

Motivaatio liikuntaan ja terveelliseen elämään on pysynyt aina ja nyt haluan auttaa ihmisiä motivoitumaan ja oppimaan elämään terveellisesti.

Tärkeintä kaikessa on saada Liikunta- lepo - ja oikea ravinto kuntoon ja osaksi jokapäiväistä elämää.

Olen kannustava ja iloinen valmentaja , mutta pidän myös tiukkaa kuria treeneissä.

Kärsitkö niska-hartia jumeista? onko rintarankasi kireä ? Haluatko parantaa kehonhallintaasi ja saada kroppasi toimimaan oikein? Tule rohkeasti kokeilemaan treeniä mun kanssa niin saadaan sut kuntoon!

Ystävällisin terveisin
Minna Toikka
Yksilö valmentaja