PHI Oy Performance Health Intention on laadukkaita liikunta-, ravinto-, ja hyvinvointipalveluita tarjoava valmennusyritys. Yritys on tullut tunnetuksi asiakaslähtöisistä arvoistaan, moniulotteisista ja yksilöllisistä valmennuspalveluistaan, ammattitaitoisesta valmennustiimistään, sekä mitä huikeimmista tuloksista asiakkaidensa kanssa.
Tiimiä yhdistää voimakas palo ja intohimo alalle. Jokaista asiakasta kohdellaan yksilönä, ja tuloksia ja elämäntapamuutosta lähdetään aina rakentamaan asiakkaan henkilökohtainen arki, elämäntilanne ja terveys huomioiden. Tavoitteita kohti kuljetaan askel askeleelta, pysyviä muutoksia toteuttaen, terveys edellä. Valmennus pureutuu aina pintaa syvemmälle. Syväluotaava ja yksilöity tuki onkin ehkä syy siihen, että asiakkaat jatkavat kanssamme valmennussuhteessa vuosia, saaden jatkuvasti uusia positiivisia asioita elämäänsä.

Tarjoamme kaikille kiinnostuneille ilmaisen valmennuskonsultaation. Konsultaatioon voit varata ajan suoraan valmentajalta, tai olemalla yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Ulla Friman-Piela

Ulla

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 719 2728

Liikuntaneuvoja | Personal Trainer | Liikuntalääketieteiden opiskelija

Ulla on valmentajana kannustava, ja ohjaa asiakasta kohti yhdessä asetettuja tavoitteita ilon kautta. Ulla laittaa sinut ylittämään itsesi joka kerta. Ulla on toiminut liikunta-alalla pitkään, mutta alkanut luomaan päätoimista valmentajan uraa vasta hiljattain PHI:n tiimissä. Ullan vahvuuksia ovat loistava ihmistuntemus, tsemppaava ote asiakkaaseen, sekä kyky saada asiakas suoriutumaan joka kerta entistä paremmin. Ulla osaa opastaa sinut tehokkaan kuntosaliharjoittelun saloihin, ja ohjata sinua välittävällä ja määrätietoisella otteellaan.

Lisää Ullasta voit lukea osoitteessa www.phioy.com

 

SEBASTIAN KARLING

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Voimavalmentaja | Ravintovalmentaja | Personal Trainer

Valmentaja Sebastian on opiskellut Personal Traineriksi ja kulkenut Levin opissa useamman vuoden. Sebastian huomioi asiakkaan henkilökohtaiset tavoitteet ja ohjaa asiakkaan harjoittelua tavalla, joka tukee asiakasta yksilönä. Valmentajana Sebastian on tavoitteellinen ja selkeä. Sebastianin vahvuuksia ovat asiakkaan kestävyyden kehittäminen, liikuntaharrastuksen turvallinen aloittaminen, sekä kehonpainolla ja kuntosaliympäristön ulkopuolella tehtävät harjoitteet.

Lisää Sebastianista voit lukea osoitteessa www.phioy.com

 

 

Levi Earl

Levi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fysiikkavalmentaja | Voima ja kuntoutusvalmentaja | Ravintovalmentaja | BioPrint hormonitasapainovalmentaja | International Personal Trainer

Levi valmentaa kilpaurheilijoita, sekä tavallisia asiakkaita eri tavoitteilla ja vaikeillakin lähtökohdilla. Levi on asiantunteva ja ammattimainen valmentaja, jota on helppo kunnioittaa ja kuunnella. Levi saavuttaa asiakkaiden kanssa nopeita ja kestäviä tuloksia, oli asiakkaan tavoite tai lähtötaso mikä tahansa. Valmentajana Levi on vaativa, mutta kannustava ja kohtelias. Levin erikoisosaamista ovat fysiikan ja voiman kehittäminen, urheilijoiden suorituskyvyn maksimointi, nopeat kuntoutusmetodit, sekä ravinto ja asiantuntemus lisäravinteista.

Lisää Levistä voit lukea osoitteessa www.phioy.com

 

Kirsi Hietala

Kirsi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Neuropsykiatrinen Valmentaja | NLP Valmentaja | Kriisikouluttaja

Kirsi keskittyy kokonaan psyykkiseen valmennukseen. Psyykkinen valmennus on aina asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä. Kirsi auttaa sinua löytämään uusia voimavaroja, sekä positiivisia toimintamalleja, joiden avulla voit kohentaa omaa elämänhallintaasi, ja saavuttaa asettamasi tavoitteet yhä helpommin. Psyykkinen valmennus soveltuu myös ryhmävalmennukseen, ja on mainio lisä tukemaan esimerkiksi työhyvinvointia, tai joukkueiden suorituskykyä. Valmennuksella voidaan parantaa ryhmien vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelyä, sekä kehittää ryhmän teho täyteen potentiaaliinsa henkisellä tasolla.

Lisää Kirsistä voit lukea osoitteessa www.phioy.com