Kymppikortti

10xkortti on loistava vaihtoehto treenaajalle, joka treenaa kuntokeskuksessa epäsäännöllisemmin. Kortti toimii myös treenaajalle, joka haluaa hyödyntää vain esimerkiksi tiettyä ryhmäliikunta- tai sisäpyöräilytuntia harvemmin. 

Fit24 Kymppikortilla pääset käyttämään sekä Premium- että Xpress-kuntosalejamme 24/7 ja kaikkia ryhmäliikuntatuntejamme. Kulkuavain päästää ovesta sisään 10 kertaa ja on voimassa 6kk ostosta. Saat omat varaustunnukset ryhmäliikuntaan, jolloin pääset varaamaan ryhmäliikuntaa etukäteen netistä.

Kymppikortin hinta 99€ (+ kulkuavain 10€, mikäli aikaisempaa Fit24 avainta ei ole). Kortin voit tulla lataamaan asiakaspalvelustamme tai suoraan verkkokaupasta. 

BANNERIVERKKOKAUPPA3

 

 

Kuntosalit

Löydät Fit24 Kuntosalit Klaukkalan parhaimmilta paikoilta isoimpien kauppojen yhteydestä. Molemmat kuntosalit ovat avoinna 24/7 avainkortilla. Kuntosalit on suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen. Parkkipaikkoja on riittävästi ja salit huippuilmastoidut. Tilat ovat siistit ja laitteet huolletut. 

kokeile3web2

Premium-kuntosali

Xpress-kuntosali

 Mitä eroa on Premium- ja Xpress-kuntosaleilla?

Fit24 Premium-kuntokeskuksesta (S-Marketin talo) löytyy erittäin kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteisto riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Kaikki ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-salin ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa. Samasta toimipisteestä löydät myös fysioterapia-, akupunktio- ja hierontapalvelut sekä lapsiparkin. Asiakaspalvelu palvelee Fit24 Premium-kuntokeskuksessa arkipäivisin.

XPRESSnappi

Fit24 Xpress (Citymarketin talo) on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, 130m2 vapaaharjoittelualue pintajousitetulla urheilulattialla, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa sekä toiminnallinen Crossfit-häkki.

Näyttökuva 88

 

 

 

 

kokeile3web2

Miksi Fit24 Kuntokeskus?

Alueen suurin ja monipuolisin liikuntapalvelukokonaisuus. KAKSI kuntosalia, ryhmäliikunta, Fit24 Trainer, lapsiparkki ja uintimahdollisuus. Fit24 Kuntokeskuksessa treenaavat sekä aloittelijat että kokeneet treenaajat ja lajiharrastajat.

Palvelut

ellallelarpykka suora

 sinävalitset4

Asiakkuudet:

KOKOnappi

SALInappi

XPRESSnappi

Muut vaihtoehdot:

Kymppikortti 99€

SuperSeniori

 BANNERIVERKKOKAUPPA3

Tsekkaa usein kysytyt kysymykset tästä!

LymphaTouch®-hoito

LymphaTouch®-laitehoito on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan kuntoutusta ja palautumista. Laitteen toiminta perustuu alipaineen ja korkeataajuusvärinän vaikutuksiin kudoksissa. LymphaTouch® lieventää lihasjännitystä, nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä poistaa nestettä kudoksista. Hoidolla voidaan auttaa kudosta palautumaan esimerkiksi urheiluvammoissa. Laitteella voidaan lisäksi lievittää kipua ja edistää nivelten liikkuvuutta mm. lisäten hapen ja ravinteiden saantia hoitoalueella.  LymphaTouch®-hoitoa voidaan myös käyttää leikkausten jälkeen: hoito vähentää leikkauksen jälkeistä turvotusta ja arpikudoksen muodostumista vamma-alueella.

LymphaTouch®-hoidon hinta 59€/45min

Ajan voit varata suoraan Hannalta:
AMK-Fysioterapeutti
Hanna Rautio
040-722 6962
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

tai asiakaspalvelustamme:
puh. 010-3966 310

Peruuttamattomasta varatusta ajasta veloitamme täyden kertakäynnin hinnan.

Fit24 Xpress logo PIENI

Fit24 Xpress

Fit24 Xpress -kuntosalin löydät Viirin kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta (Citymarketin talo). 

Käytössäsi on yli 600m2 24/7 kuntosali, 130m2 vapaaharjoittelualue pintajousitetulla urheilulattialla, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa, toiminnallinen Crossfit-häkki, todella hyvät kuntosalilaitteet, jotka on tehty kovaan käyttöön, huippuilmaistointi sekä täydellinen sijainti parkkihalleineen! Salilta löytyy suihkuhuone sekä erilliset pukeutumishuoneet (4kpl). 

kokeile3web2

Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

Näyttökuva 88

Xpress-kuntokeskukseen pääset tutustumaan hakemalla kokeiluavaimen asiakaspalvelustamme Premium-kuntokeskuksesta (S-Marketin talo). Fit24 Trainer Eero on paikalla maanantaisin klo 18.00-19.00! Tule rohkeasti nykäisemään hihasta, mikäli mieltäsi askarruttaa esimerkiksi jokin kuntosalin laitteista tai kaipaat muuta opastusta.

Osta verkosta!

Näppärimmin ostat Xpress-asiakkuuden verkkokaupasta, jonka jälkeen voit noutaa kulkuavaimen asiakaspalvelustamme Premium-kuntokeskuksesta ja pääset heti nauttimaan treeneistä!

XPRESSnappi

Näin toimit Xpressillä

 

Crossfit häkki pakattu

Painot pakattu

Laitteet pakattu

Cardio pakattu

Smith pakattu

Vapaa alue pakattu

Aula pakattu

Fit24 Xpressin Klaukkalantie 55, 01800 Klaukkala (Viirin kauppakeskus).

Hinnastoon tästä

Yhteystiedot ja aukioloajat

 Lue lisää Fit24 Kuntosaleista