hannanpärstä

Fysioterapia

Kipuileeko selkäsi tai niska-hartia seutusi aktiivisesta liikunnasta huolimatta? Entä ne aina silloin tällöin itsestään muistuttelevat polvet? Oletko jo harkinnutkin fysioterapeutille ajan varaamista ryhdin kohennukseen tai nopeasti väsyviin ranteisiisi?

AMK-Fysioterapeuttimme Hanna Rautio on kokenut ja monipuolinen ammattilainen. Hannalla on erityisosaamista TULES-vaivoista ja neurologiasta. Lisäksi hän on perehtynyt vatsalihasten erkaantumiseen sekä faskia- ja arpikäsittelyyn. Hanna on myös koulutettu akupunktion ammattilainen!

Älä anna kipujen ja särkyjen hallita elämääsi, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä voimme hyväksesi tehdä.

Varaathan aikasi fysioterapiaan, akupunktioon tai lymfahoitoon sähköpostitse, puhelimitse tai nettivarausjärjestelmästä. Kaikki käynnit hoidetaan Brunnin toimipisteessä.

Fysioterapia on siirtynyt sähköiseen asiakastietojärjestelmään.

AMK-Fysioterapeutti
Hanna Rautio
040-722 6962 (tavoitat parhaiten tekstiviestitse).
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa aikasi verkossa (mikäli et löydä sopivaa aikaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun). 

Hinnasto

Fysioterapiakäynti 59€*

Akupunktiokäynti 59€*

LymphaTouch® -hoito 59€*

Kinesio -teippaus 10€**

*Yhden fysioterapia- tai akupunktiokäynnin pituus on 45 min. Käynnit maksetaan Premium-salin asiakaspalveluun (Brunnin toimipiste). Maksuvaihtoehtoina asiakaspalvelussa käteinen, pankki- ja luottokortit, lasku sekä tilimyynti omalle asiakastilille (edellyttää toistaiseksi voimassa olevaa asiakkuutta ja vanhoja maksuja ei voi olla rästissä. Maksut menevät seuraavan liikuntapalvelumaksun yhteydessä kokonaisuudessaan). Klaukkalan Fit24 Kuntoklubin fysioterapiakäynnin hinnassa on jo huomioitu Kelan myöntämä korvaus (6€) eli erillistä korvausta ei voi enää hakea.

**Ilman fysioterapiakäyntiä (hinta erikseen)

Peruuttamattomasta varatusta ajasta veloitamme täyden kertakäynnin hinnan.

Tutustu Fit24 Hierontaan