InBody -kehonkoostumusmittaus

 InBody:lla kehonkoostumus mitataan nopeasti ja luotettavasti. Patentoidun mittausjärjestelmän tarkkuus perustuu kehon segmentaaliseen mittaukseen monitaajuisella sähkövirralla. Tulokset tulkitaan selkeältä tulosraportilta, jonka asiakas saa mukaansa. InBody-mittausmenetelmä on yleisesti hyväksytty myös tieteelliseen käyttöön.

Olisi hyvä olla syömättä isoja aterioita ja juomatta isoja määriä nesteitä pari tuntia ennen kehonkoostumusmittausta, koska se vaikuttaa testituloksiin.

Mittaustulos saadaan yhdessä minuutissa, jonka jälkeen analysoimme yhdessä mittaustuloksesi ja annamme selkeitä ohjeita kohti optimaalisempaa kehoa. Laite, jota käytämme on InBody 270.

Voit varata ajan kehonkoostumusmittaukseen, vaikka et olisi Fit24 Kuntokeskuksen asiakas. Tervetuloa!

Varaa aika asiakaspalvelustamme

Mittaus antaa seuraavat tulokset:

Kokonaispaino (kg)
Kehon rasvaton massa (kg)
Lihasmassa (kg)
Rasvakudoksen määrä (kg)
Rasvaprosentti (%)
Kehon vesi (kg)
Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo)
Rasvatasapaino
Perusaineenvaihdunta (kcal)
Kehon painoindeksi (BMI)
Rasvakontrolli
Lihaskontrolli 

InBody on loistava apu painonhallinnassa. Säännöllisesti toteutettu seuranta antaa asiakkaalle tarkkaa tietoa projektin edistymisestä ja siitä, että paino tippuu sieltä mistä pitääkin, eli rasvasta.

InBody motivoi ja auttaa myös urheilijoita. Mittaus määrittää kehon kehitystason helposti, nopeasti ja tarkasti. Mittauksesta saatava palaute motivoi sinua liikkumaan ja noudattamaan terveellistä ruokavaliota ja seurannalla kyetään tarkistamaan, että olet oikealla tiellä kohti parempaa oloa.

Mikäli sinulla on sydämentahdistin tai olet raskaana, niin kehonkoostumusmittausta ei valitettavasti turvallisuussyistä voida silloin suorittaa. Aika mittaukseen varataan asiakaspalvelusta.

Inbody -hinnasto

Yksittäinen mittaus + palaute 30€

2x mittaus + palaute 50€

InBody-vuosikortti 99€:

Seuraa kehitystäsi helposti ja tarkasti vuosikortilla, jota voit käyttää rajattomasti! Seuraamalla kehosi edistymistä, näet kuinka treenisi toimii ja voit muokata sitä kohdennetusti tarpeen mukaan. Jokaisen mittauksen yhteydessä saat mittausraportin ja henkilökohtaisen palautteen ammattilaiselta tulostesi maksimoimiseksi! Hyödynnä kehonkoostumusmittausta rajattomasti aina silloin, kun tarvitset! Vuosikortti on voimassa 12kk ostosta. Kortti ei sido jatkamaan 12kk jälkeen.

Mikäli käytössäsi on rajattomat InBody -mittaukset (esim. Fit24 Kanta-asiakaskortit Kulta ja Platina), voit tulla mittaukseen aina asiakaspalvelun ollessa auki. Asiakasneuvojamme voivat ottaa mittauksen ja antaa lyhyen palautteen. Mikäli kaipaat pidempää palautekeskustelua (30min) Personal Trainerin kanssa, varaathan ajan asiakaspalvelustamme. Mikäli käytössäsi on älypuhelimille tarkoitettu MyWellness -sovellus, voimme lähettää mittaustiedot myös MyWellness -käyttäjätilillesi.

inbody270