WELLNESSCLOUDBANNERIweb

mywellness app

Tervetuloa käyttämään MyWellness -järjestelmää!

Premium -kuntokeskuksessa (Brunnin toimipiste) on käytössä pilvipohjainen Mywellness Cloud -älyteknologiajärjestelmä. Mywellness on uudistunut ja jatkossa saat joka viikko päivittyvän Fit24 Trainerin laatiman kuntosaliohjelman (3 eri vaikeusastetta) suoraan älypuhelimeesi!

Wellness-pääte löytyy Premium-salin ryhmäliikuntilan oven vierestä. Käytännössä voit aloittaa ja lopettaa treeniohjelmasi kahdella eri tapaa: Joko mywellness -sovelluksen kautta älypuhelimellasi TAI älyavaimellasi asiakaspäätteeltä. Mywellness -tilisi saat aktivoitua henkilökunnalta saadun sähköpostilinkin kautta. MyWellness -tiliä pystyt käyttämään puhelimella, tabletilla tai pöytäkoneella.

MYWELLNESS CLOUD

Mywellness Cloud mahdollistaa treeniohjelmien seuraamisen milloin ja missä vain, vaikkapa sovelluksen kautta omasta puhelimestasi. Järjestelmä mahdollistaa myös paljon muita lisäominaisuuksia, joilla tehostat treeniäsi ja sen seurantaa. Sovellus on ilmainen.

Jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus luoda oma mywellness-tili. Tilille kirjautumalla pääset näkemään oman harjoitus- ja testihistoriasi. Voit lisätä sovellukseen suorituksiasi myös ryhmäliikuntatunneiltamme. Lisäksi voit lisätä ohjelmaan harjoitukset, joita ei suoriteta kuntosalilla, esimerkiksi juoksulenkin.

Banks o Dee Aberdeen My Wellness Cloud Download 560x358

Tili toimii samalla myös aktiivisuuden mittarina, joka motivoi joka viikko täyttämään oman viikkotavoitteesi. Aktiivisuuttasi seuraat MOVE -pisteiden avulla. Lähes kaikki fyysinen aktiivisuus kerryttää MOVE -pisteiden määrää: Mitä korkeampi intensiteetti, sitä enemmän MOVEja. Hyvä aktiivisuustavoite on 1000 MOVE -pistettä/päivä.

Voit yhdistää mywellness-tilisi muihin käyttämiisi hyvinvointisovelluksiin. Näin pystyt tallentamaan kaiken hyvinvointiisi liittyvän yhdessä palvelussa! Sovellus keskustelee mm. HealthAppin, Runkeeperin, Garminin, Polarin, Fitbitin ja MyFitnessPalin kanssa. Myös Premium -kuntokeskuksessa otetut InBody-mittaustulokset on mahdollista tallentaa suoraan omiin tietoihin.

Mywellness -tilisi saat aktivoitua henkilökunnalta saadun sähköpostilinkin kautta. Lisäksi mikäli et ole Wellness-järjestelmää käyttänyt viimeiseen puoleen vuoteen, tulethan aktivoimaan treeniohjelman avaimeen asiakaspalveluun. 

Fit24 Viikkotreenit

Fit24 Viikkotreenit

Premium -kuntokeskuksessa on käytössä pilvipohjainen Mywellness Cloud -älyteknologiajärjestelmä, jonka avulla saat treeniohjelmat sovelluksen kautta suoraan älypuhelimeesi. Mywellness kuuluu automaattisesti Premium-asiakkuuksiin. Jatkossa saat myös joka viikko päivittyvät Fit24 Trainerin laatimat kuntosaliohjelmat viikoittain puhelimeesi.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KEVYT2

Valittavissa on kolme erilaista Fit24 Viikkotreeniä: Kevyt, Keskitaso ja Haastava.

Kevyt

Haluatko treeniviikkoosi kevyemmän vaihtoehdon tai oletko aloittamassa liikuntaa tauon jälkeen? Kevyet viikkotreenit sisältävät helposti ja nopeasti omaksuttavia liikkeitä. Kevyissä viikkotreeneissä tehdään vähemmän sarjoja pienemmillä painoilla. Harjoituksissa käydään läpi kaikki suuret lihasryhmät. Treeni sopii myös aktiivisena palauttavana harjoituksena, jos treenaat raskailla kuormilla useasti viikossa.

Keskitaso

KESKITASO2Keskitason treeni tarjoaa useampia sarjoja, kohtuullista kuormaa ja enemmän vastusta. Keskitaso sisältää pääosin laitteissa tehtäviä liikkeitä, sekä muutamia

vapailla painoilla tehtäviä harjoituksia. Sarjapainojen tulee olla haastavampia, kuin kevyemmässä vaihtoehdossa. Muistathan siis säätää painoja oman kuntosi mukaisesti.

Haastava

Erittäin tehokas ja vaativa harjoitus. Treeni sopii jo pidempään treenanneille ja edistyneille kuntosalikävijöille. Haastava treeni keskittyy enemmän vapailla painoilla tehtäviin liikkeisiin, mutta treenit sisältävät myös muutamia laiteliikkeitä.

HAASTAVA2

Painojen tulee olla tässä treenissä selkeästi haastavat. Sarjapalautukset vaihtelevat 30-120s välillä treenistä riippuen. Huomioithan, että haastava treeni on myös ajallisesti pisin.

 

Ennen treeniä

Tee 10 min lämmittely haluamallasi cardiolaitteella tai yhdistä 5min lämmittelyä cardiolaitteella ja 5min liikkuvuusharjoittelua (esimerkiksi dynaamista venyttelyä).

Muuta huomioitavaa

Suosittelemme tekemään eritasoisia harjoituksia vuorotellen: treeniviikko voi siten sisältää kevyitä, keskitason ja haastavia treenejä. Mukaan voit ottaa myös omia henkilökohtaisia treeniohjelmiasi. Voit myös tehdä eritasoisia treeniviikkoja: palauttavalla treeniviikolla teet kevyitä treenejä, keskiraskaalla viikolla treenaat keskitason harjoitusohjelmia ja raskaalla viikolla voit valita haastavia treenejä. Muistathan säätää kuitenkin painoja oman kuntosi mukaisesti.

Seuraavan viikon treenit julkaistaan aina edellisen viikon perjantaina, jotta pystyt etukäteen suunnittelemaan tulevan treeniviikkosi. Viikkotreenejä voi soveltaen suorittaa myös Xpress-keskuksessa. Mikäli tarvitset apua treenien tarkempaan jaksottamiseen, ohjelmointiin tai muuta yksilövalmennusta, suosittelemme kääntymään Fit24 Valmennuspalveluiden puoleen. Mikäli sinulla on tarve päivittää henkilökohtainen kuntosaliohjelmasi, voit varata ajan Fit24 Trainer Nooralle asiakaspalvelustamme.

Mywellness -sovellus

Fit24 Valmennuspalvelut

Asiakaspalvelun yhteystiedot