WELLNESSCLOUDBANNERIweb

mywellness app

Tervetuloa käyttämään MyWellness -järjestelmää!

Wellness-pääte löytyy Premium-salin ryhmäliikuntilan oven vierestä. Käytännössä voit aloittaa ja lopettaa treeniohjelmasi kahdella eri tapaa: Joko mywellness -sovelluksen kautta älypuhelimellasi TAI älyavaimellasi asiakaspäätteeltä. Mywellness -tilisi saat aktivoitua henkilökunnalta saadun sähköpostilinkin kautta. MyWellness -tiliä pystyt käyttämään puhelimella, tabletilla tai pöytäkoneella.

MYWELLNESS CLOUD

Premium -kuntokeskuksessa (Brunnin toimipiste) on käytössä pilvipohjainen Mywellness Cloud -älyteknologiajärjestelmä. Mywellness Cloud mahdollistaa treeniohjelmien seuraamisen milloin ja missä vain, vaikkapa sovelluksen kautta omasta puhelimestasi. Järjestelmä mahdollistaa myös paljon muita lisäominaisuuksia, joilla tehostat treeniäsi ja sen seurantaa. Sovellus on ilmainen.

Jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus luoda oma mywellness-tili. Tilille kirjautumalla pääset näkemään oman harjoitus- ja testihistoriasi. Voit lisätä sovellukseen suorituksiasi myös ryhmäliikuntatunneiltamme. Lisäksi voit lisätä ohjelmaan harjoitukset, joita ei suoriteta kuntosalilla, esimerkiksi juoksulenkin.

Tili toimii samalla myös aktiivisuuden mittarina, joka motivoi joka viikko täyttämään oman viikkotavoitteesi. Aktiivisuuttasi seuraat MOVE -pisteiden avulla. Lähes kaikki fyysinen aktiivisuus kerryttää MOVE -pisteiden määrää: Mitä korkeampi intensiteetti, sitä enemmän MOVEja. Hyvä aktiivisuustavoite on 1000 MOVE -pistettä/päivä.

Voit yhdistää mywellness-tilisi muihin käyttämiisi hyvinvointisovelluksiin. Näin pystyt tallentamaan kaiken hyvinvointiisi liittyvän yhdessä palvelussa! Sovellus keskustelee mm. HealthAppin, Runkeeperin, Garminin, Polarin, Fitbitin ja MyFitnessPalin kanssa. Myös Premium -kuntokeskuksessa otetut InBody-mittaustulokset on mahdollista tallentaa suoraan omiin tietoihin.

Mywellness -tilisi saat aktivoitua henkilökunnalta saadun sähköpostilinkin kautta. Lisäksi mikäli et ole Wellness-järjestelmää käyttänyt viimeiseen puoleen vuoteen, tulethan aktivoimaan treeniohjelman avaimeen asiakaspalveluun. 

Banks o Dee Aberdeen My Wellness Cloud Download 560x358