Fit24 Xpress logo PIENI

Fit24 Xpress -kuntosalin löydät Viirin kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta. Käytössäsi on yli 600m2 24/7 kuntosali, 130m2 vapaaharjoittelualue pintajousitetulla urheilulattialla, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa, toiminnallinen Crossfit-häkki, todella hyvät kuntosalilaitteet, jotka on tehty kovaan käyttöön, huippuilmaistointi sekä täydellinen sijainti parkkihalleineen!

Salilta löytyy suihkuhuone sekä erilliset pukeutumishuoneet (4kpl). Fit24 Xpress on suunniteltu niin, että se toimii omana yksikkönään, mutta myös täydentää nykyistä palvelukokonaisuutta. Uusi kokonaisuus muodostaa alueen ylivoimaisesti suurimman ja kattavimman liikuntapalvelukokonaisuuden, jollaista ei ole Klaukkalassa aikaisemmin nähty.

Xpress-kuntokeskukseen pääset tutustumaan hakemalla kokeiluavaimen asiakaspalvelustamme Kauppakeskus Brunnilta (osoite Fit24 Kuntoklubi Isoseppälä 14, 01800 Klaukkala). Asiakaspalvelu palvelee aamupäivisin ma-ti klo 12-14, ke-to klo 10-14 sekä iltapäivisin ma-to klo 16-20, pe klo 16-19 (huom heinäkuun poikkeusaukiolot). Xpress-keskuksella henkilökunta paikalla maanantaisin klo 18-19. Tule rohkeasti nykäisemään hihasta, mikäli mieltäsi askarruttaa esimerkiksi jokin kuntosalin laitteista tai kaipaat muuta opastusta. Päivystykset ovat tauolla heinäkuussa. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

Näin toimit Xpressillä

Haluan tutustua ja kokeilla Xpress -keskusta veloituksetta

Osta Xpress -asiakkuus verkkokaupasta

Hinnastoon tästä!

Crossfit häkki pakattu

Painot pakattu

Laitteet pakattu

Cardio pakattu

Smith pakattu

Vapaa alue pakattu

Aula pakattu

Fit24 Xpressin osoite: Klaukkalantie 55, 01800 Klaukkala (Viirin kauppakeskus).

Yhteystiedot ja aukioloajat