Fit24 Kuntoklubin asiakkaana saat enemmän! Me haluamme tarjota sinulle monipuolisen kattauksen liikunta- sekä oheispalveluita. Klaukkalan asiakkaana sinulla on mahdollisuus käydä veloituksetta uimassa/harrastamassa vesiliikuntaa.

Fit24 Klaukkalan KokoPaketti-asiakkaana sinulla on rajaton uintimahdollisuus Rajamäen sekä Myyrmäen uimahalleissa. Lue lisää tästä!

Fit24 Hyvinkään asiakkailla ei tällä hetkellä valitettavasti uintimahdollisuutta ole. Kaikki Fit24 Kuntoklubit ovat erillisiä yksiköitä ja palvelutarjonnassa voi olla eroja.

Fit24 Klaukkala

Isoseppälä 14 (Kauppakeskus Brunni)
01800 Klaukkala
p. 010-3966 310

Whatsapp 045-326 2882whatsapp messenger
(asiakaspalvelun aukioloaikoina)

Asiakaspalvelu palvelee Kauppakeskus Brunnin Fit24 kuntokeskuksessa:

Aamupäivisin ma-ti klo 12-14, ke-to klo 10-14

Iltapäivisin ma-to klo 16-20, pe klo 16-19

Avainkortilla kuntosalit auki 24/7.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarkemmat yhteystiedot Klaukkala

 

Fit24 Hyvinkää

Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

Ma-to 16-19
Pe 9-12 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tarkemmat yhteystiedot Hyvinkää

Vierailuoikeus Fit24 Kuntoklubeille

Fit24 Kuntoklubin asiakkaana sinulla on myös vierailuoikeus muilla Fit24 Kuntoklubeilla vastaanoton aukioloaikoina. Ryhmäliikuntaan ei ole mahdollista saada varausoikeutta eikä ole mahdollista saada kulkukorttia muille klubeille. Fit24 Kuntoklubit ovat erillisiä yksiköitä, joiden palvelutarjonnassa on eroja.

 

 

Haluatko parempia tuloksia? Tarvitsetko tukea harjoitteluusi? Riittääkö motivaatiosi? Vaikeuttaako terveydellinen ongelma harjoitteluasi? Haluatko tietää lisää hyvinvoinnista? Haluatko yksinkertaisesti enemmän?

Me autamme sinua! Fit24 Kuntoklubeille on valikoitunut joukko todella kovan luokan liikunta-alan ammattilaisia. Fit24 Kuntoklubien valmentajat ovat valmiita auttamaan juuri sinua.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä sinulle suunnitelma. Usko pois se on mahdollista!

 Fit24 Klaukkalan PT-Palvelut

Fit24 Hyvinkään Pt-Palvelut

Hienoa! Valitse klubi, täytä yhteystietosi ja pääset kokeilemaan Fit24 Kuntoklubien liikuntapalveluita täysin veloituksetta! Tämä on tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää. Nähdään klubilla!

Klaukkala

 

Hyvinkää