KuvaA saliKauppakeskus Brunnin Premium-kuntosali palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä! Kuntosalilla on käytössä MyWellness -system älyteknologialla varustettu järjestelmä, joka opastaa koko harjoittelun ajan, tallentaa tehdyn suorituksen tiedot ja antaa palautteen välittömästi harjoittelun jälkeen; kuin sinulla olisi henkilökohtainen ”Personal Trainer” aina mukanasi. Tämän lisäksi voit tallentaa sovellukseen myös ulkopuoliset aktiviteetit harjoitteluseurantaasi harrastuksista kotiaskareisiin. Ei enää paperisia kuntosaliohjelmia, vaan kokonaisuus, joka ohjaa ja kannustaa saavuttamaan tavoitteesi.

Järjestelmä on helppokäyttöinen ja pääosin suomenkielinen. Lisäksi me ohjaamme sinua kädestä pitäen niin harjoittelussasi, kuin järjestelmän käytössäkin. Premium-asiakkaana (Koko- tai KuntosaliPaketti) saat lisäksi Personal Trainerin kuntosaliohjelmat.

Sinulla tarvitsee olla vain oikea asenne; jatketaan siitä sitten yhdessä. Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima niin painopakkalaitteita kuin vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Jos et usko, niin kokeile.

Olemme panostaneet viihtyvyyteesi. Kuntokeskus on kokonaisuudessaan katutasossa ja salin puolelta koko seinän matkalta suurta ikkunaa. Tilat ovat korkeat ja ilmanvaihtoon sekä viilennykseen on panostettu ihan tosissaan. Meille siisteys on erittäin tärkeää ja Fit24 kuntokeskuksissa siivotaan jokaisena arkipäivänä.

Asiakaspalvelu palvelee Kauppakeskus Brunnin kuntoklubilla arkipäivisin. Kaikki ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-salin ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa. Samasta toimipisteestä  löydät myös fysioterapia-, akupunktio- ja hierontapalvelut sekä lapsiparkin.

Fit24 Xpress Viirin kauppakeksuksessa! Lue lisää toisesta keskuksestamme Klaukkalassa.

Lue lisää Personal Trainerin kuntosaliohjauksista

Katso 360-esittely Fit24 Premium -kuntosalista

Kokeile kolme kertaa ilmaiseksi