Haluatko parempia tuloksia? Tarvitsetko tukea harjoitteluusi? Riittääkö motivaatiosi? Vaikeuttaako terveydellinen ongelma harjoitteluasi? Haluatko tietää lisää hyvinvoinnista? Haluatko yksinkertaisesti enemmän?

Me autamme sinua! Fit24 Kuntoklubeille on valikoitunut joukko todella kovan luokan liikunta-alan ammattilaisia. Fit24 Kuntoklubien valmentajat ovat valmiita auttamaan juuri sinua.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä sinulle suunnitelma. Usko pois se on mahdollista!

 Fit24 Klaukkalan PT-Palvelut

Fit24 Hyvinkään Pt-Palvelut

Hienoa! Valitse klubi, täytä yhteystietosi ja pääset kokeilemaan Fit24 Kuntoklubien liikuntapalveluita täysin veloituksetta! Tämä on tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää. Nähdään klubilla!

Klaukkala

 

Hyvinkää

Fit24 Klaukkala

Fit24 Premium Isoseppälä 14
(Kauppakeskus Brunni), 01800 Klaukkala
Fit24 Xpress Klaukkalantie 55
(Kauppakeskus Viiri), 01800 Klaukkala

Tarkemmat yhteystiedot Klaukkala

 Fit24 Hyvinkää

Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

Tarkemmat yhteystiedot Hyvinkää

 

Vierailuoikeus Fit24 Kuntokeskuksiin:

Fit24 Kuntokeskuksen asiakkaana sinulla on myös vierailuoikeus muihin Fit24 Kuntokeskuksiin vastaanottojen aukioloaikoina. Ryhmäliikuntaan ei ole mahdollista saada varausoikeutta eikä ole mahdollista saada kulkukorttia muille klubeille. Fit24 Kuntokeskukset ovat erillisiä yksiköitä, joiden palvelutarjonnassa on eroja.

 

 

Me teemme joka päivä parhaamme, että juuri sinä onnistut saavuttamaan tavoitteesi, pystyt parantamaan hyvinvointiasi, saat positiivisia kokemuksia ja ennen kaikkea pystyt nauttimaan elämästäsi täysillä!

Olet sitten mies tai nainen, nuori tai vanha, aloittelija tai kokenut treenaaja, motivoitunut tai laiska, niin ei väliä. Pääasia, että olet oma itsesi. Me haluamme tarjota tavallista parempaa palvelua, jokaiselle asiakkaallemme. Sinulla ei tarvitse olla kuin oikea asenne. Me hoidamme loput!

Panostamme laatuun joka osa-alueella ja haluamme, että tunnet itsesi tervetulleeksi jokaisella kerralla, kun tulet Fit24 Kuntoklubille. Meillä aloittaminen on helppoa, mutta myös paljon treenaavat on otettu huomioon. Myöskään aikataulu ei ole ongelma, koska kaikilla Fit24 Kuntoklubeilla pystyt treenaamaan 24/7, aina!

Fit24 Kuntoklubit ovat 100 % kotimaisessa yksityisessä omistuksessa. Me haluamme olla mukana talkoissa ja luoda jatkossakin työtä sekä hyvinvointia Suomeen.

Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi Fit24! Älä enää epäröi, vaan valitse oma klubisi ja tule tutustumaan. Fit24 Kuntoklubeille pääset tutustumaan veloituksetta. Täytä yhteystietosi tästä ja lähde tutkimusmatkalle tämän hetken tyylikkäimpään kuntoklubiketjuun, Fit24 Kuntoklubeihin!

Miksi Fit24? Siksi, että sinä olet tärkeä.

Kyllä, haluan kokeilla ilmaiseksi!