Kuntosalit

Löydät Fit24 Kuntosalit Klaukkalan parhaimmilta paikoilta isoimpien kauppojen yhteydestä. Molemmat kuntosalit ovat avoinna 24/7 avainkortilla. Kuntosalit on suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen. Parkkipaikkoja on riittävästi ja salit huippuilmastoidut. Tilat ovat siistit ja laitteet huolletut. 

kokeile3web2

Premium-kuntosali

Xpress-kuntosali

ILMANPUHDISTUSBANSKUweb

 Mitä eroa on Premium- ja Xpress-kuntosaleilla?

Fit24 Premium-kuntokeskuksesta (S-Marketin talo) löytyy erittäin kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteisto riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Kaikki ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-salin ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa. Samasta toimipisteestä löydät myös fysioterapia-, akupunktio- ja hierontapalvelut sekä lapsiparkin. Asiakaspalvelu palvelee Fit24 Premium-kuntokeskuksessa arkipäivisin.

XPRESSnappi

Fit24 Xpress (Citymarketin talo) on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, 130m2 vapaaharjoittelualue pintajousitetulla urheilulattialla, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa sekä toiminnallinen Crossfit-häkki.

Näyttökuva 88

 

 

 

 Aloita nyt! Tarjoamme uuteen Premium tai Xpress-asiakkuuteen 4 viikon ilmaiset treenit kaupan päälle!4viikontreenipallo