Fit24 Premium-kuntokeskus 

Premium-kuntokeskus palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä! Sinulla tarvitsee olla vain oikea asenne; jatketaan siitä sitten yhdessä!

Kuntosali

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima niin painopakkalaitteita kuin vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. 

Asiakaspalvelu palvelee Premium-keskuksessa arkipäivisin. Kaikki ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-keskuksen ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa. Samasta toimipisteestä  löydät myös fysioterapia-, akupunktio- ja hierontapalvelut sekä lapsiparkin.

Olemme panostaneet viihtyvyyteesi. Kuntokeskus on huippuilmastoitu, kokonaisuudessaan katutasossa ja salin puolelta koko seinän matkalta suurta ikkunaa ja korkeaa tilaa. Meille siisteys on erittäin tärkeää ja Fit24 kuntokeskuksissa siivotaan jokaisena arkipäivänä.

kokeile3web2IMG 0186 1

MyWellness

The Wellness Lifestyle CRM

Premium-kuntosalilla on käytössä MyWellness -system älyteknologialla varustettu järjestelmä, johon tallennetaan henkilökohtaiset saliohjelmat, joka opastaa koko harjoittelun ajan, tallentaa tehdyn suorituksen tiedot ja antaa palautteen välittömästi harjoittelun jälkeen; kuin sinulla olisi henkilökohtainen valmentaja aina mukanasi. Lisäksi sovellus tarjoaa joka viikko päivittyvän Fit24 Trainerin laatiman treeniohjelman (3 eri vaikeusastetta) suoraan älypuhelimeesi! Tämän lisäksi voit tallentaa harjoitteluseurantaasi myös ulkopuoliset aktiviteetit harrastuksista kotiaskareisiin. Ei enää paperisia kuntosaliohjelmia, vaan kokonaisuus, joka ohjaa ja kannustaa saavuttamaan tavoitteesi.

Järjestelmä on helppokäyttöinen ja pääosin suomenkielinen. Lisäksi me ohjaamme sinua niin harjoittelussasi, kuin järjestelmän käytössäkin. Premium-asiakkuudella saat lisäksi Personal Trainerin tekemät henkilökohtaiset kuntosaliohjelmat ja niiden päivitykset.

Fit24 Xpress Viirin kauppakeskuksessa! Lue lisää toisesta keskuksestamme Klaukkalassa.

Lue lisää Personal Trainerin kuntosaliohjauksista

Katso usein kysytyt kysymykset tästä!