Yhteistyö Hyvinvointistudio Puron kanssa!

Puro logo2wwwFit24 Kanta-asiakaskortilla saat Hyvinvointistudio Puron sarjakorteista viikkotunneille -25% alennuksen!

Hyvinvointistudio Puro tarjoaa monipuolisia Jooga- ja Pilates-tunteja pienissä ryhmissä kaikentasoisille liikkujille. Studio sijaitsee Klaukkalan keskustassa. 

Sarjakortit ostetaan Hyvinvointistudio Puron vastaanotosta. Näyttämällä voimassa olevan Fit24 kanta-asiakaskortin, saat alennuksen valitsemistasi sarjakorteista. 

Hyödynnä huikea Fit24 kanta-asiakasetu ja panosta omaan hyvinvointiisi! 

Tutustu Hyvinvointistudio Puroon tästä!

Katso viikkotunnit tästä!

Lue lisää Fit24 kanta-asiakkuudesta

 

TERVETULOA FIT24 RYHMÄLIIKUNTAAN!

kokeile nappula pieni

 

Ryhmäliikuntatunnit on keskeytetty 30.11.-20.12.2020 väliseksi ajaksi. Lue tiedote.

RYHMALIIKUNTASYSSY2020NETTIIN

Tutustu tuntikuvauksiin tästä!

 

Ryhmäliikuntatunneille tulee aina ilmoittautua!

Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kaikki tunnit ovat varattavissa järjestelmässä 2 viikkoa ennen tunnin alkua (5 varausta kerralla/asiakas). Voit myös ilmoittautua keskuksessa eteisaulan asiakaspäätteeltä suoraan tunneille ilman ennakkovarausta, jos tunnilla on tilaa.

Ryhmäliikuntasali Fit24 Klaukkala

Olemme rakentaneet uuden sähköisen jonotusjärjestelmän ryhmäliikuntatunneille!

Jos tunti on täynnä, laita itsesi jonoon, ja jos paikka vapautuu, saat automaattisesti tekstiviestin vapautuneesta paikasta. Jonoon pääset samasta kohdasta, kun varaisit paikan tunnille. 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Laitathan kaikki ryhmäliikuntaa koskevat palautteet osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kiitos!

 

Aloita treenit nyt!

 

 

Fit24 Viikkotreenit

Premium -kuntokeskuksessa on käytössä pilvipohjainen Mywellness Cloud -älyteknologiajärjestelmä, jonka avulla saat treeniohjelmat sovelluksen kautta suoraan älypuhelimeesi. Mywellness kuuluu automaattisesti Premium-asiakkuuksiin. Jatkossa saat myös joka viikko päivittyvät Fit24 Trainerin laatimat kuntosaliohjelmat viikoittain puhelimeesi.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KEVYT2

Valittavissa on kolme erilaista Fit24 Viikkotreeniä: Kevyt, Keskitaso ja Haastava.

Kevyt

Haluatko treeniviikkoosi kevyemmän vaihtoehdon tai oletko aloittamassa liikuntaa tauon jälkeen? Kevyet viikkotreenit sisältävät helposti ja nopeasti omaksuttavia liikkeitä. Kevyissä viikkotreeneissä tehdään vähemmän sarjoja pienemmillä painoilla. Harjoituksissa käydään läpi kaikki suuret lihasryhmät. Treeni sopii myös aktiivisena palauttavana harjoituksena, jos treenaat raskailla kuormilla useasti viikossa.

Keskitaso

KESKITASO2Keskitason treeni tarjoaa useampia sarjoja, kohtuullista kuormaa ja enemmän vastusta. Keskitaso sisältää pääosin laitteissa tehtäviä liikkeitä, sekä muutamia

vapailla painoilla tehtäviä harjoituksia. Sarjapainojen tulee olla haastavampia, kuin kevyemmässä vaihtoehdossa. Muistathan siis säätää painoja oman kuntosi mukaisesti.

Haastava

Erittäin tehokas ja vaativa harjoitus. Treeni sopii jo pidempään treenanneille ja edistyneille kuntosalikävijöille. Haastava treeni keskittyy enemmän vapailla painoilla tehtäviin liikkeisiin, mutta treenit sisältävät myös muutamia laiteliikkeitä.

HAASTAVA2

Painojen tulee olla tässä treenissä selkeästi haastavat. Sarjapalautukset vaihtelevat 30-120s välillä treenistä riippuen. Huomioithan, että haastava treeni on myös ajallisesti pisin.

 

Ennen treeniä

Tee 10 min lämmittely haluamallasi cardiolaitteella tai yhdistä 5min lämmittelyä cardiolaitteella ja 5min liikkuvuusharjoittelua (esimerkiksi dynaamista venyttelyä).

Muuta huomioitavaa

Suosittelemme tekemään eritasoisia harjoituksia vuorotellen: treeniviikko voi siten sisältää kevyitä, keskitason ja haastavia treenejä. Mukaan voit ottaa myös omia henkilökohtaisia treeniohjelmiasi. Voit myös tehdä eritasoisia treeniviikkoja: palauttavalla treeniviikolla teet kevyitä treenejä, keskiraskaalla viikolla treenaat keskitason harjoitusohjelmia ja raskaalla viikolla voit valita haastavia treenejä. Muistathan säätää kuitenkin painoja oman kuntosi mukaisesti.

Seuraavan viikon treenit julkaistaan aina edellisen viikon perjantaina, jotta pystyt etukäteen suunnittelemaan tulevan treeniviikkosi. Viikkotreenejä voi soveltaen suorittaa myös Xpress-keskuksessa. Mikäli tarvitset apua treenien tarkempaan jaksottamiseen, ohjelmointiin tai muuta yksilövalmennusta, suosittelemme kääntymään Fit24 Valmennuspalveluiden puoleen. Mikäli sinulla on tarve päivittää henkilökohtainen kuntosaliohjelmasi, voit varata ajan Fit24 Trainer Nooralle asiakaspalvelustamme.

Mywellness -sovellus

Fit24 Valmennuspalvelut

Asiakaspalvelun yhteystiedot

KuntosaliPaketti-asiakkuus 59€/4vk

Premium-sali 24/7

Xpress-sali 24/7

Mywellness-sovellus

Fit24 Viikkotreenit

Ulkotreenit kesä 2020

Personal trainerin kuntosaliohjelmat

Lapsiparkki 

Hinta: 59€/4vk. Toistaiseksi voimassa oleva asiakkuus 1kk irtisanomisajalla. (Uuteen asiakkuuteen älyavain 19€ tai avainkortti 10€)

Osta asiakkuus verkkokaupasta

Aktivoi asiakkuus uudestaan voimaan kirjautumalla järjestelmään

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.