Lapsiparkki

Lapsiparkki sijaitsee Fit24 Premium-kuntokeskuksessa.  

Varaa lapsellesi hoitopaikka etukäteen lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai viestiä WhatsAppiin 0453262882(Uusi varausjärjestelmä on tulossa). Lapselle varataan paikka parkkiin yhdeksi tunniksi/päivä hoitajan ollessa paikalla. 

Hoitaja on parkissa paikalla:

  • Ma-to klo 17.00-20.00
  • Pe klo 16.30-18.30.
  • Vähäisen kävijämäärän takia, keskiviikko-aamun lapsiparkki klo 9.00-11.00 on auki vain ennakkovarauksesta. Lähetä varaus sähköpostilla tai Whatsapilla viimeistään tiistaina klo 20 mennessä, näin ollen hoitaja on paikalla keskiviikko aamuna. Mikäli varauksia ei ole tullut tiistai iltaan mennessä, keskiviikko aamuna ei ole hoitajaa paikalla. 

Lapsiparkkimme on ikärajaton. Yhteensä parkissa voi olla 8 lasta yhtäaikaisesti hoidossa/tunti. Lapsiparkki kuuluu Premium-asiakkuuteen. Noudatamme yleisiä turvallisuusohjeita myös parkissa.

Vanhempien tulee olla keskuksessa treenaamassa, kun lapsi on parkissa. Vanhemmalla tulee olla matkapuhelin mukanaan treeneissä, jotta lapsiparkin henkilökunta saa tarvittaessa yhteyden vanhempaan. Lapset ovat lapsiparkissa vanhempien vastuulla, myös silloin kun valvoja/ohjaaja on paikalla. Sairasta lasta ei saa tuoda lapsiparkkiin.

Teillä on mahdollisuus myös touhuta/treenata yhdessä lasten kanssa sunnuntaiaamuisin. Iso ryhmäliikuntasali on perheiden vapaassa käytössä sunnuntaisin klo 9-11. Huomioithan, että lasten tulee turvallisuussyistä pysyä ryhmäliikuntasalin puolella, kuntosalille ei lasten kanssa voi mennä.

Lapsiparkkia voi käyttää myös aukiolo-aikojen ulkopuolella!

Isommat lapset voivat olla lapsiparkissa itsenäisesti ilman valvontaa milloin tahansa, edellyttäen, että vanhemmat ovat sillä välin keskuksessa treenaamassa. Jos lapsesi on itsenäisesti lapsiparkissa, huolehdithan, että parkki jää siistiin kuntoon, kun lähdette kotiin. Kiitos!