Perjantaisin klo 17.40-18.10. Tarkoitettu 2–3 -vuotiaille. Keksimme kivaa tekemistä ja helppoja liikuntaleikkejä yhdessä!

Temppukoulu

Perjantaisin klo 18.20-19.05. Tarkoitettu 4–6-vuotiaille. Temppukoulussa leikimme hieman haastavampia leikkejä. Opimme uusia taitoja sekä temppuja, mutta pääasia on, että meillä on kivaa!

 

Lapset ovat ohjaajan kanssa Tenavajumpassa ja Temppukoulussa ryhmäliikuntasalissa. Kun lapset ovat jumpassa, tulee vanhemman olla kuntoklubilla ja pitää puhelin mukana. Lapset ovat sekä lapsiparkissa, että lapsijumpissa vanhempiensa vastuulla, myös silloin kun valvoja/ohjaaja on paikalla.

Kaikki lapsille suunnatut palvelut ovat ilmaisia KokoPaketti -asiakkaiden lapsille.

Ilmoittautumiset molempiin lapsijumppiin tulee tehdä ryhmäliikuntavarausjärjestelmän kautta. Varausjärjestelmään tarvitset oman sähköpostin ja salasanaksi numerosarjan (numerosarjan saa asiakaspalvelusta, mikäli sitä ei vielä ole).

RYHMÄLIIKUNTASALI LAPSIPERHEIDEN KÄYTÖSSÄ SUNNUNTAI AAMUISIN!

Lapset ovat tervetulleita vanhempien mukana ryhmäliikuntasaliin sunnuntaisin klo 8.00-10.00. Koko perhe pääsee tällöin yhdessä liikkumaan: vanhemmat voivat treenata ja lapsille saa rakentaa esimerkiksi temppuradan salista löytyvistä välineistä. Muistutamme asiakkaitamme huolehtimaan lasten turvallisuudesta kuntokeskuksen tiloissa! Lapsia ei saa päästää kuntosalin puolelle ja lapset ovat salissa vanhempien vastuulla.rengasaava pakattu