Temppukoulu 4-6 vuotiaille

Perjantaisin klo 16.35-17.30. Liikuntaleikkejä 4-6 -vuotiaille ohjaajan valvonnassa. Punaisia poskia ja hauskaa meininkiä. Kehittää niin motorisia taitoja, kuin vuorovaikutustaitoja ryhmässä. 

Lapset ovat ohjaajan kanssa Temppukoulussa ryhmäliikuntasalissa. Kun lapset ovat jumpassa, tulee vanhemman olla kuntokeskuksessa ja pitää puhelin mukana. Lapset ovat sekä lapsiparkissa, että lapsijumpassa vanhempiensa vastuulla, myös silloin kun valvoja/ohjaaja on paikalla.

Kaikki lapsille suunnatut palvelut ovat ilmaisia KokoPaketti -asiakkaiden lapsille.

Ilmoittautuminen Temppukouluun tulee tehdä ryhmäliikuntavarausjärjestelmän kautta. Varausjärjestelmään tarvitset oman sähköpostin ja salasanaksi asiakaskoodisi (numerosarjan saa asiakaspalvelusta, mikäli sitä ei vielä ole).

Ryhmäliikuntasali lapsiperheiden käytössä sunnuntai-aamuisin

Lapset ovat tervetulleita vanhempien mukana ryhmäliikuntasaliin sunnuntaisin klo 8.00-10.00. Koko perhe pääsee tällöin yhdessä liikkumaan: vanhemmat voivat treenata ja lapsille saa rakentaa esimerkiksi temppuradan salista löytyvistä välineistä. Muistutamme asiakkaitamme huolehtimaan lasten turvallisuudesta kuntokeskuksen tiloissa! Lapsia ei saa päästää kuntosalin puolelle ja lapset ovat salissa vanhempien vastuulla.rengasaava pakattu