fit24 valmennuspalvelut

Banneri netti

Fit24 Valmennuspalveluissa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarvitsetko apua esimerkiksi liikunnan aloittamisessa, painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa, voiman lisäämisessä tai kaipaatko kenties vaihtelua treeneihin tai motivaatiota nykyiseen harjoitteluusi? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, anna Personal Trainerin auttaa!

Olen kiinnostunut Valmennuspalveluista

Valmennuskokeilu

Valmennuskokeilussa pääset testauttamaan ja kartoittamaan lähtötasosi, sekä keskustelemaan tavoitteistasi valmentajan kanssa. Kokeiluun kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus, joka analysoidaan valmentajan kanssa. Valmennuskokeilu on helppo tapa aloittaa!

TehoStartti

Onko tavoitteesi jaksaminen arjessa, elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, lihasvoiman lisääminen tai joku muu? TehoStartti on yhteinen matkamme kohti tavoitteitasi! Me teemme sinulle kattavan alkukartoituksen sekä -testauksen. Tulosten ja sinun tavoitteidesi perusteella valmentaja laatii sinulle henkilökohtaisen suunnitelman. TehoStartti sisältää alkukartoituksen lisäksi 3 erillistä valmennuskertaa. Neljännen valmennuskerran yhteydessä teemme sinulle kattavat lopputestit, jotta voimme mitata, olemmeko päässeet lähemmäksi päämäärääsi. Usko pois, tavoitteesi on mahdollista saavuttaa. Tulemme mielellämme sinulle töihin. Sinulla on tavoite, meillä on ammattitaito, tehdään se yhdessä!

Juuri nyt on oikea hetki aloittaa. Varaa aika alkutesteihin jo tänään!

Yksilövalmennus

Valmennus räätälöidään aina Sinun tarpeittesi ja lähtötasosi mukaan. Otamme huomioon yksilöllisesti liikunnan-, levon- ja ravinnontarpeesi ja pyrimme näiden tasapainoon. 

Pienryhmävalmennus

Iloa ja intoa yhdessä tekemisestä! Vaihtoehtona myös pienryhmävalmennus, jolloin valmennustunti räätälöidään ryhmän mukaan.

 Fit24 Trainer

IMG 0882Liikuntaneuvoja Noora Huovinen

Noora on kovalla motivaatiolla ja isolla hymyllä varustettu Fit24 Trainer, joka vastaa henkilökohtaisten treenisuunnitelmien laatimisista ja Fit24 Valmennuspalveluiden tuottamisesta. Tärkeimpinä periaatteinaan valmentajana Noora nostaa esille monipuolisen ja pitkää toimintakykyä edistävän harjoittelun tärkeyden.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Fit24 Valmennuspalveluhinnasto

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olen kiinnostunut Valmennuspalveluista