Banneri netti

Fit24 Valmennuspalveluissa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarvitsetko apua esimerkiksi liikunnan aloittamisessa, painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa tai kaipaatko kenties vaihtelua treeneihin tai motivaatiota nykyiseen harjoitteluusi? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, anna Personal Trainereidemme auttaa!

 

Valmennuskokeilu

Valmennuskokeilussa pääset testauttamaan ja kartoittamaan lähtötasosi, sekä keskustelemaan tavoitteistasi valmentajan kanssa. Kokeiluun kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus, joka analysoidaan valmentajan kanssa. Valmennuskokeilu on helppo tapa aloittaa!

TehoStartti

Oli tavoitteesi sitten jaksaminen arjessa, elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, lihasvoiman lisääminen vai joku muu? TehoStartti on erinomainen palvelu juuri sinulle, joka saavutat tavoitteesi. Me teemme sinulle kattavan alkukartoituksen sekä -testauksen. Tulosten ja sinun tavoitteidesi perusteella valmennustiimimme laatii sinulle henkilökohtaisen suunnitelman. Tämän jälkeen aloitetaan yhteinen matkamme kohti tavoitteitasi. TehoStartti sisältää alkukartoituksen lisäksi 3 erillistä valmennuskertaa. Neljännen valmennuskerran yhteydessä teemme sinulle kattavat lopputestit, jotta voimme mitata, olemmeko päässeet lähemmäksi tavoitettasi. Usko pois, tavoitteesi on mahdollista saavuttaa. Tulemme mielellämme sinulle töihin. Sinulla on tavoite, meillä on ammattitaito, tehdään se yhdessä!

Juuri nyt on oikea hetki aloittaa. Varaa aika alkutesteihin jo tänään!

Yksilövalmennus

Valmennus räätälöidään aina Sinun tarpeittesi ja lähtötasosi mukaan. Otamme huomioon yksilöllisesti liikunnan-, levon- ja ravinnontarpeesi ja pyrimme näiden tasapainoon. Valmennustiimimme on koottu niin, että siitä löytyy monipuolista osaamista. Kun sinä olet valmennuspalvelu-asiakkaamme, koko tiimi auttaa sinua. Ei yksi ihminen, vaan koko tiimi. 

Pienryhmävalmennus

Iloa ja intoa yhdessä tekemisestä! Vaihtoehtona myös pienryhmävalmennus, jolloin valmennustunti räätälöidään ryhmän mukaan.

Fit24 Valmennushinnasto

Olen kiinnostunut valmenuspalveluista

 

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.