Banneri netti

Fit24 Valmennuspalveluissa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarvitsetko apua esimerkiksi liikunnan aloittamisessa, painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa tai kaipaatko kenties vaihtelua treeneihin tai motivaatiota nykyiseen harjoitteluusi? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, anna Personal Trainereidemme auttaa!

Yksilövalmennus

Valmennus räätälöidään aina Sinun tarpeittesi ja lähtötasosi mukaan. Otamme huomioon yksilöllisesti liikunnan-, levon- ja ravinnontarpeesi ja pyrimme näiden tasapainoon. Valmennustiimimme on koottu niin, että siitä löytyy monipuolista osaamista. Kun sinä olet valmennuspalvelu-asiakkaamme, koko tiimi auttaa sinua. Ei yksi ihminen, vaan koko tiimi. 

Pienryhmävalmennus

Iloa ja intoa yhdessä tekemisestä! Vaihtoehtona myös pienryhmävalmennus, jolloin valmennustunti räätälöidään ryhmän mukaan.

Valmennuskokeilu

Valmennuskokeilussa pääset testauttamaan ja kartoittamaan lähtötasosi, sekä keskustelemaan tavoitteistasi valmentajan kanssa. Kokeiluun kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus, joka analysoidaan valmentajan kanssa. Valmennuskokeilu on helppo tapa aloittaa!

Tehostartti

Sisältää neljä tapaamista, sekä alku- ja lopputestauksen. Tehostartin sisältö määräytyy omien tarpeidesi ja tavoitteittesi mukaisesti.

 

Fit24 Valmennushinnasto

Valmentajinamme toimivat Fit24 Trainerit:

Juha Juha Koivunen

Olen Juha Koivunen. Tuttu kasvo viimeisen 4 vuoden ajalta Fit24 liikunnanohjaajana. Olen kouluttautunut liikuntaneuvojaksi ja urheiluopistojen sertifioimaksi Personal Traineriksi Pajulahdessa. Olen aina ollut liikunnallinen ja harrastuksiini on kuulunutkin kaikki jalkapallosta, purjelautailuun. Trainerinä uskon yksinkertaisiin ja pitkäjänteisiin elämäntapamuutoksiin, sillä liikunnassa lyhin reitti ei koskaan vie pisimmälle. Jokaiselle löytyy kanssani sopiva tavoite ja oikea tapa saavuttaa se. Olipa sinun tavoitteesi kunnon kohotus, painon pudotus tai lihasmassan kasvatus. Tehdään se yhdessä!

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 0401795900

TuomoTuomo Ala-Kasari

Olen Tuomo, Fit24 Trainer ja liikunnanohjaaja. Ohjaan Fitillä ryhmäliikuntatunteja ja teen kuntosaliohjelmia Fit24 Kuntoklubin asiakkaille. Olen harrastanut urheilua naperosta asti ja omaan vahvan joukkuelajitaustan. Urheilen vapaa-ajallani edelleen paljon. Pääasiassa PT-valmennuksissani keskitytään toiminnalliseen harjoitteluun. Valmentajana olen rento, mutta määrätietoinen. Haastan valmennettaviani löytämään itsestään uusia tasoja ja treeneissäni käytetään laajasti erilaisia treenivälineitä ja -tekniikoita. Minulle pystyy varaamaan valmennusaikoja aamuihin sekä viikonlopuille. Ole yhteydessä ja anna minun auttaa Sinut huippuvireeseen!

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

AnnikaAnnika Rautiainen

Olen Annika Rautiainen, Fit24 Trainer. Uskon hyvään ryhtiin, laaturavintoon, pysähtymiseen sekä siihen että lopulta kaikki menee hyvin. Valmentajana olen empaattinen ja jämäkkä. Minulta löytyy koulutusta ja kokemusta kattavasti hyvinvointialalta. Personal trainer, ravinto- ja psyykkinen valmentaja sekä Healthacker™ samassa paketissa. Näistä tiedoista ja taidoista muodostuu vahva asiantuntijuus, jolla autan sinua löytämään sopivat toimintamallit optimaalisen hyvinvointisi palauttamiseksi ja kehittämiseksi. Erityisiä mielenkiinnonkohteitani ovat pitkäkestoiset elämäntapamuutokset sekä työssä ja arjessa jaksamisen edistäminen. Panostan valmennuksissani erityisesti sinun arvomaailmasi mukaiseen muutokseen sekä kyseenalaistavaan otteeseen. Useat asiakkaat ovat kertoneet, että valmennukset ovat saaneet heidät oikeasti ajattelemaan ja löytämään askeleet kohti muutosta. Mikä on sinun tämän päivän pienin mahdollinen teko tavoitettasi kohti?

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fit24 Valmennuspalveluista vastaa Fit24 Trainer Juha Koivunen. Olethan häneen yhteydessä, mikäli haluat lisätietoja Valmennuspalveluistamme. Ajan valmennuskokeiluun voit varata myös suoraan asiakaspalvelustamme. 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.