Banneri netti

Fit24 Valmennuspalveluissa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarvitsetko apua esimerkiksi liikunnan aloittamisessa, painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa tai kaipaatko kenties vaihtelua treeneihin tai motivaatiota nykyiseen harjoitteluusi? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, anna Personal Trainereidemme auttaa!

 

Valmennuskokeilu

Valmennuskokeilussa pääset testauttamaan ja kartoittamaan lähtötasosi, sekä keskustelemaan tavoitteistasi valmentajan kanssa. Kokeiluun kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus, joka analysoidaan valmentajan kanssa. Valmennuskokeilu on helppo tapa aloittaa!

TehoStartti

Oli tavoitteesi sitten jaksaminen arjessa, elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, lihasvoiman lisääminen vai joku muu? TehoStartti on erinomainen palvelu juuri sinulle, joka saavutat tavoitteesi. Me teemme sinulle kattavan alkukartoituksen sekä -testauksen. Tulosten ja sinun tavoitteidesi perusteella valmennustiimimme laatii sinulle henkilökohtaisen suunnitelman. Tämän jälkeen aloitetaan yhteinen matkamme kohti tavoitteitasi. TehoStartti sisältää alkukartoituksen lisäksi 3 erillistä valmennuskertaa. Neljännen valmennuskerran yhteydessä teemme sinulle kattavat lopputestit, jotta voimme mitata, olemmeko päässeet lähemmäksi tavoitettasi. Usko pois, tavoitteesi on mahdollista saavuttaa. Tulemme mielellämme sinulle töihin. Sinulla on tavoite, meillä on ammattitaito, tehdään se yhdessä!

Juuri nyt on oikea hetki aloittaa. Varaa aika alkutesteihin jo tänään!

Yksilövalmennus

Valmennus räätälöidään aina Sinun tarpeittesi ja lähtötasosi mukaan. Otamme huomioon yksilöllisesti liikunnan-, levon- ja ravinnontarpeesi ja pyrimme näiden tasapainoon. Valmennustiimimme on koottu niin, että siitä löytyy monipuolista osaamista. Kun sinä olet valmennuspalvelu-asiakkaamme, koko tiimi auttaa sinua. Ei yksi ihminen, vaan koko tiimi. 

Pienryhmävalmennus

Iloa ja intoa yhdessä tekemisestä! Vaihtoehtona myös pienryhmävalmennus, jolloin valmennustunti räätälöidään ryhmän mukaan.

Fit24 Valmennushinnasto

Olen kiinnostunut valmenuspalveluista

Valmentajinamme toimivat Fit24 Trainerit:

Juha Juha Koivunen

Olen Juha Koivunen. Tuttu kasvo viimeisen 4 vuoden ajalta Fit24 liikunnanohjaajana. Olen kouluttautunut liikuntaneuvojaksi ja urheiluopistojen sertifioimaksi Personal Traineriksi Pajulahdessa. Olen aina ollut liikunnallinen ja harrastuksiini on kuulunutkin kaikki jalkapallosta, purjelautailuun. Trainerinä uskon yksinkertaisiin ja pitkäjänteisiin elämäntapamuutoksiin, sillä liikunnassa lyhin reitti ei koskaan vie pisimmälle. Jokaiselle löytyy kanssani sopiva tavoite ja oikea tapa saavuttaa se. Olipa sinun tavoitteesi kunnon kohotus, painon pudotus tai lihasmassan kasvatus. Tehdään se yhdessä!

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 0401795900

TuomoTuomo Ala-Kasari

Olen Tuomo, Fit24 Trainer ja liikunnanohjaaja. Ohjaan Fitillä ryhmäliikuntatunteja ja teen kuntosaliohjelmia Fit24 Kuntoklubin asiakkaille. Olen harrastanut urheilua naperosta asti ja omaan vahvan joukkuelajitaustan. Urheilen vapaa-ajallani edelleen paljon. Pääasiassa PT-valmennuksissani keskitytään toiminnalliseen harjoitteluun. Valmentajana olen rento, mutta määrätietoinen. Haastan valmennettaviani löytämään itsestään uusia tasoja ja treeneissäni käytetään laajasti erilaisia treenivälineitä ja -tekniikoita. Minulle pystyy varaamaan valmennusaikoja aamuihin sekä viikonlopuille. Ole yhteydessä ja anna minun auttaa Sinut huippuvireeseen!

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.