Ryhmäliikunta

Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme pysty tällä hetkellä tarjoamaan sitä ryhmäliikunnan palvelukokonaisuutta, mitä tähän mennessä. Tämä on valitettava tilanne, mutta näillä toimenpiteillä pystymme luomaan kokonaisuuden, joka meillä on mahdollista pitää hallinnassa.

Ryhmäliikuntaa meillä ei ole mahdollisuutta täysimääräisesti tällä hetkellä järjestää. Ryhmäliikuntatilat tarvitaan kesän ajaksi kuntosalin laajennuskäyttöön ja vapaaseen harjoitteluun. Myös sisäpyöräilysali on toistaiseksi pois käytöstä, mutta sisäpyörät ovat kuitenkin käytössä saleilla. 

Järjestämme ulkoliikuntaa pienissä ryhmissä turvavälit huomioiden. Ryhmäliikkumaan pääset ulkona pienryhmissä (max 9 asiakasta/tunti) 16.8.2020 asti. Tulevat tunnit ilmoitetaan aina viikkoa aikaisemmin sekä nettisivuilla, että varausjärjestelmässä.

Tunneille pitää ilmoittautua etukäteen, mutta tunnille saapumista ei tarvitse kuitata kirjautumispäätteellä. Me hoidamme kuittaukset puolestasi. Kesän 2020 ulkotunneille pääsee Premium-asiakkuudella sekä kymppikortilla.

Ryhmäliikuntatarjonta tullaan palauttamaan takaisin viimeistään 17.8.2020 lähtien, mikäli yleinen turvallisuustilanne sen sallii.

kokeile3web2

Aloita treenit heti!

Tuntikuvaukset

Ryhmäliikuntakalenteri

yhteistuuletus PakattulesmillsRyhmäliikuntasali Fit24 Klaukkala