CROSSristiA4oranssivarjollaFit24 CROSS on Fit24 Kuntokeskuksen oma konseptoitu treeni. Fit24 CROSS on tehokas toiminnallinen tunti, joka kehittää samanaikaisesti voimaa, kestävyyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja nopeutta. Harjoittelu on vaihtelevaa ja tehokasta. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna aikaa vastaan.

Sinun ei tarvitse olla kovassa kunnossa, jotta voit aloittaa Fit24 CROSS -treenit. Pystyt itse määrittelemään, kuinka haastavaa siitä itsellesi haluat. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin pidempäänkin treenanneille. Ohjaaja valmentaa tunnin aikana aktiivisesti, jotta treeni kulkee tehokkaasti, mutta ennen kaikkea turvallisesti.

Tervetuloa mukaan vahvistumaan kokonaisvaltaisesti!

Viikoittain vaihtuva ryhmäliikuntatunti.

Varausjärjestelmään

Monipuolista perusjumppaa, joka soveltuu hyvin kaiken ikäisille liikkujille.

Tunnilla tehdään vahvistavia ja kiinteyttäviä liikkeitä eri välineitä käyttäen sekä pelkästään kehon omalla painolla.

Tunti sopii erinomaisesti liikuntaharrastusta aloittaville sekä kokeneemmat liikkujat saavat vaihtelua, kun kaipaavat kevyempää kuntoilua.

Tunnilla ei ole hyppyjä, askelsarjoja, sykkeennostoja eikä juoksuja.

Kaikille avoin Mamajumppa! Monipuolista perusjumppaa pienten lasten äideille. Tunti sisältää tehokkaan lämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja venyttelyn.

Äidin kanssa tunnille voivat osallistua  0-3v. lapset. Kertamaksu tunnille on 5€, jonka voi maksaa käteisellä tasarahalla tai liikuntaseteleillä ohjaajalle. Ohjaaja tulee avaamaan Premium-salin (Brunni) oven ennen tunnin alkua. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Helppo, hauska ja tehokas LesMills RPM- tunnilla poljetaan sisäpyörällä ohjaajan ohjauksessa sekä inspiroivan musiikin tahdissa maantieteellisesti vaihtelevien harjoitusten läpi ajoasennon ja vauhdin muuttuessa maaston mukaisesti. Vauhdin ja intensiteetin noustessa työskentelet kohti omaa henkilökohtaista huipputahtiasi. Jalkojen- ja pakaroiden lihakset lämpenevät nopeasti, kun ryhmänne kohtaa sarjan mäkinousuja ja aika-ajoja, jotka kysyvät voimaa ja kestävyyttä. Jokaisen sarjan jälkeen palaudutaan hieman ja kerätään voimaa seuraavaa koitosta varten.

Tunnin lopuksi kevennetään tahtia jäähdyttelyyn ja noustaan pyörän selästä tekemään loppuvenyttelyt.

Lihaskuntopainotteinen perustunti. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä koko vartalolle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, levytankoja ja step-lautaa. Lopuksi lyhyet, noin 5 min. venyttelyt. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja, eikä hyppyjä. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Zumba on fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Tunnilla yhdistellään eri musiikki- ja tanssityylejä. Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Zumba tempaisee mukaansa niin aloittelijat kuin pidempään liikkuneetkin. Tule kokeilemaan itse vievätkö Zumban rytmit sinut mukanaan. Tunti sopii kaikille, etkä tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Tervetuloa kokeilemaan ilmaiseksi!

Kahvakuula on tehokasta ja monipuolista! Sopii kaikenkuntoisille naisille sekä miehille. Oikein tehtynä tehokas ja turvallinen tapa lihasvoiman, aerobisen kestävyyden ja keskivartalon hallinnan kehittämisessä. Kahvakuulaharjoittelu kohdistuu sekä päälihasryhmiin että asentoa ylläpitäviin keskivartalon ja lantion seudun lihaksiin. Sopii myös painonpudotukseen ja -hallintaan.

Kokeile ilmaiseksi!

 

Kiinteytys on tunti, joka kiinteyttää ja vahvistaa. Tunti sopii sekä uusille, että kokeneille treenaajille; tunnilla tehtävät harjoitukset ovat helppoja ja tehokkaita – ohjaaja antaa helpomman vaihtoehdon liikkeille tarpeen mukaan. Tunnilla käytetään mm. vastuskuminauhoja. Tunti ei sisällä hyppyjä!

Sisäpyöräily on hauskaa ja turvallista. Tunnilla poljetaan musiikin tahdissa, ohjaajan opastuksella, eri vastuksia ja nopeuksia hyväksikäyttäen. Perus 2 tarjoaa sinulle äärimmäisen tehokkaan perus- ja vauhtikestävyysharjoituksen, jossa ajoittain liikutaan myös maksimikestävyysalueella. Tunnilla poljetaan aina kolme rankempaa työkappaletta yhtä palauttavaa kappaletta kohden. Erittäin rasittava harjoitus!

Sisäpyöräily on hauskaa ja turvallista. Tunnilla poljetaan musiikin tahdissa, ohjaajan opastuksella, eri vastuksia ja nopeuksia hyväksikäyttäen. Tunnilla poljetaan aina kaksi rankempaa työkappaletta yhtä palauttavaa kappaletta kohden. Vaihtelevuus ja tehokkuus takaavat kehittävän ja koukuttavan treenin! Tunti sopii kaikentasoisille polkijoille. Pyörän vastusta säätämällä saat tehtyä juuri niin raskaan harjoituksen, kuin itse haluat. Kuntoa kehittävä!